De specificaties van de Redmi K60-serie zijn gelekt: wat te verwachten

0

Redmi, een submerk van Xiaomi, staat op het punt om zijn aankomende smartphone Redmi K60 te lanceren en zou de K-serie kunnen uitbreiden. Voorafgaand aan de lancering heeft een opmerkelijke tipgever de specificaties van de serie gelekt.

Volgens Kacper Skrzypek, een opmerkelijke tipgever, wordt verwacht dat de komende Redmi K60-serie wordt geleverd met Redmi K60, Redmi K60 Pro en de Redmi K60E. Skrzypek suggereert ook de codenaam en chipset voor de aankomende smartphones.

Naar verluidt hebben de Redmi K60-, K60 Pro- en K60E-varianten respectievelijk de codenaam Socrates, Mondriaan en Rembrandt. Bovendien, volgens de tipgever, zal de vanille Redmi K60 waarschijnlijk worden geleverd met de Snapdragon 8 Gen 2-processor, terwijl de Redmi K60E zou kunnen worden aangedreven door de MediaTek-chipset.

Eerder werd gemeld dat een van de handsets uit de aankomende Redmi K-serie een 64 MP primaire sensor met OIS-technologie (Optical Image Stabilization) zou bevatten. Terwijl wordt gespeculeerd dat de andere varianten worden geleverd met een 54 MP primaire camera met Optical Image Stabilization (OIS) -technologie.

Van deze smartphones wordt verwacht dat ze aan de voorkant een plat geperforeerd uitgesneden display hebben. Bovendien zal het waarschijnlijk een batterij van 5000 mAh bevatten met ondersteuning voor opladen van 1000 W. Net als de Redmi K50 Gaming zal de handset waarschijnlijk in China te koop zijn.

Ondertussen hebben alle drie de varianten van Redmi Note 11 Pro+ onlangs een prijsverlaging onthuld. De Redmi Note 11 Pro+ (6GB RAM) variant krijgt een prijsverlaging van 1.000. Ondertussen hebben de 8GB RAM-varianten van Redmi Note 11 Pro+ een prijsverlaging gekregen van 2.000. Dit betekent dat nu de prijs van 6 GB RAM + 128 GB ROM is 19.999, terwijl de 8GB RAM met 128GB en 8GB RAM met 256GB ROM nu te koop zijn bij 20.999 en respectievelijk 22.999. De handset wordt geleverd in de kleuren blauw, wit en zwart.

Redmi lanceerde eerder dit jaar de Redmi Note 11 Pro+ 5G samen met de Redmi Note 11 Pro. De Redmi Note 11 Pro+ 5G beschikt over een Qualcomm Snapdragon 695-processor, terwijl de Redmi Note 11 Pro wordt geleverd met een MediaTek Helio G96-processor. Beide telefoons worden geleverd met minimaal 6 GB RAM en ondersteunen 1 TB externe opslag via een microSD-kaart.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.