Covid-19: India registreert 215 nieuwe gevallen, het laagste sinds april 2020

0

India registreerde 215 nieuwe gevallen van coronavirus, het laagste sinds april 2020, waarmee het cumulatieve aantal Covid-19 op 4.46.72.068 komt, volgens gegevens van het ministerie van Volksgezondheid van de Unie die dinsdag zijn bijgewerkt.

Hiermee daalden de actieve gevallen tot 4.982, wat neerkomt op 0,01% van de totale besmettingen. Er is een afname van 141 gevallen geregistreerd in de actieve Covid-19-caseload in een tijdsbestek van 24 uur.

Volgens gegevens van het ministerie van Volksgezondheid is het dodental gestegen tot 5.30.615, waarbij één dode is gemeld vanuit Delhi.

Het nationale herstelpercentage van Covid-19 steeg volgens het ministerie tot 98,80 procent.

Het aantal mensen dat hersteld is van de ziekte steeg tot 4,41,36,471, terwijl het sterftecijfer 1,19 procent bedroeg.

Volgens de website van het ministerie zijn tot dusver in het land 219,91 crore-doses van het Covid-vaccin toegediend in het kader van de landelijke vaccinatiecampagne.

India’s Covid-19-telling overschreed de grens van 20 lakh op 7 augustus 2020, 30 lakh op 23 augustus, 40 lakh op 5 september en 50 lakh op 16 september. Het ging voorbij 60 lakh op 28 september, 70 lakh op 11 oktober , overschreed 80 lakh op 29 oktober, 90 lakh op 20 november en overtrof de grens van één crore op 19 december.

Het land passeerde de grimmige mijlpaal van twee crores op 4 mei en drie crores op 23 juni vorig jaar. Het overschreed de grens van vier crore op 25 januari van dit jaar.

Vang al het zakelijke nieuws, marktnieuws, belangrijke nieuwsevenementen en laatste nieuwsupdates op Live Mint. Download de Mint News-app om dagelijkse marktupdates te ontvangen.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.