Call of Duty: Modern Warfare 2 Leak onthult Neymar, Pogba Operator Skins

0

Call of Duty: Modern Warfare 2 bevat mogelijk voetballers Paul Pogba en Neymar als operators. De gereputeerde dataminer ‘CODSloitz’ heeft zogenaamd aankomende operator skins opgegraven in Activision’s nieuwste partytent shooter, en het bevat personages die lijken op de bovengenoemde atleten. Digitale pre-orders voor de game gaven vroege toegang tot het campagnesegment op 20 oktober, en het was slechts een kwestie van tijd voordat spelers in gamebestanden gingen graven om content van na de lancering te ontdekken. Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu beschikbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

Eerder deelde een andere betrouwbare tipgever ‘TheGhostOfHope’ een lijst met nog niet vrijgegeven operators die naar Call of Duty: Modern Warfare 2 komen. Hoewel de meeste namen nieuw waren, waren er ook bekende voetballers, namelijk Lionel Messi, naast de eerder genoemde Neymar en Pogba. Toen ze door fans werden gevraagd om het lek uit te leggen, konden ze dat niet, en merkten op dat ze “geen idee waarom” voetballers waren opgenomen in de Call of Duty van dit jaar. Mijnwerkers konden de Argentijnse ster Messi niet in het spel verifiëren, hoewel hij dat onlangs wel was bevestigd verschijnen in PUBG Mobile. Niet zijn eerste optreden in een videogame, naast EA Sports’ FIFA en Konami’s eFootball natuurlijk.

Call of Duty is echter geen onbekende in rare cross-overs, zelfs met rapper Snoop Dogg en samenwerking met de populaire anime Attack on Titan in het verleden. Als blijkt dat de opname van Pogba en Neymar in het spel echt is, zou het kunnen worden opgezet om samen te vallen met de 2022 FIFA Qatar World Cup, die loopt van 20 november tot 18 december. (Pogba speelt voor Frankrijk en Neymar is Braziliaans.) Dat gezegd hebbende, Activision of ontwikkelaar Infinity Ward moet nog een officiële aankondiging doen, dus neem dit lek maar beter met een korreltje zout.

Ander nieuws: Activision heeft een community-update uitgebracht voor Call of Duty: Modern Warfare 2. “We kunnen niet genoeg bedanken voor de fans die de tijd hebben genomen om onze game te spelen — we hadden een recordaantal spelers in onze bèta, meer wedstrijden spelen dan ooit tevoren”, luidt de blogpost. De uitgever heeft vorige maand online multiplayer-bètatests uitgevoerd, verspreid over twee weekenden, waarbij PlayStation-spelers vroegtijdig toegang kregen. Sindsdien hebben de ontwikkelaars een paar wijzigingen aangebracht om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren.

Als eerste heeft ontwikkelaar Infinity Ward diamanten iconen toegevoegd boven vijandelijke hoofden, waardoor ze gemakkelijk te onderscheiden zijn van teamgenoten, naast verbeterde verlichting en contrast voor zichtbaarheid. Het audiobereik van voetstappen is ook aan beide kanten ingekort (teamgenoot en tegenstanders) en zal nu stiller zijn voor een realistisch effect. Het is ook vermeldenswaard dat Call of Duty: Modern Warfare 2 een derdepersoonsperspectief heeft geïntroduceerd, dat tijdens de bètaperiode gemengde reacties ontving.

“Naar aanleiding van feedback van [Modern Warfare 2] bèta, het naar beneden richten van vizieren blijft nu in third-person POV voor low-zoom optica. Alleen high-zoom optica (beginnend met de ACOG en hoger) en speciale optica zoals Hybrids en Thermals keren terug naar first person POV. We geloven dat dit de third-person-ervaring zal verbeteren terwijl de gameplay in balans blijft”, luidt het bericht. De studio heeft beloofd aan deze POV te blijven werken en zal te zijner tijd verdere verbeteringen aanbrengen.

Call of Duty: Modern Warfare 2 is nu verkrijgbaar op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.