Billie Eilish spreekt zich uit over haar relatie met Jesse Rutherford

0

Billie Eilish ging onlangs zitten voor haar zesde Vanity Fair interview. De kunstenaar heeft er de afgelopen zes jaar elk jaar een gedaan, waarin ze haar werk, haar persoonlijke leven, haar prestaties en haar doelen voor de toekomst besprak. Deze keer wil ze echt indruk maken op haar fans door haar te vertrouwen.

Eilish was 15 jaar oud toen de interviews aan het begin van haar carrière begonnen, en nu op 20-jarige leeftijd staat de ster stevig gecementeerd als een van de grootste artiesten van het afgelopen decennium. In die zes jaar is ze steeds sterker geworden, hoewel fans zich onlangs zorgen maakten over de acties van de artiest nadat ze begon te daten met Jesse Rutherford, zanger van The Neighbourhood, die op 31-jarige leeftijd 11 jaar ouder is.

Toen bekend werd dat de twee aan het daten waren, was er onmiddellijk bezorgdheid over hun leeftijdsverschil, evenals het feit dat Rutherford haar al kent sinds ze een tiener was. Eilish kon het echter niet schelen, en het paar stak de draak met de kritiek op Halloween toen ze zich verkleedden als een baby en een oude man om hun leeftijdsverschil te bespotten. In de Vanity Fair interview, een van de gestelde vragen “welke opbouwende kritiek zou je je fans geven?” Waarop Eilish antwoordde: “Misschien, geloof me”, vervolgde,

“Ik heb de controle. Ik heb de leiding. Ik weet wat ik doe, ik ben in orde. Je kunt mij vertrouwen. Ik ga nergens heen, ik ga niet weg zijn, weet je. Tenzij ik sterf, ben ik weg. Dus als dat gebeurt, heb je daar mee te maken.”

Hoewel ze omzeilde waarom fans haar precies moeten vertrouwen, is het na de recente toename van kritiek op haar relatie niet moeilijk te geloven dat dit antwoord op deze kritiek was gericht. Ze stelt fans gerust dat ze “de touwtjes in handen heeft” en herinnert hen eraan dat ze weet wat ze doet.

Foto door Kevin Winter/Getty Images

Later in het interview wordt haar specifiek naar haar relatie gevraagd en ze antwoordt: “Het is echt gaaf en ik ben heel opgewonden en ik ben er heel blij mee”, antwoordde ze met een glimlach. Ze gaf zichzelf toen rekwisieten om Rutherford te landen,

“Het is me gelukt om … op een punt in mijn leven te komen … waar ik niet alleen bekend stond bij een persoon waarvan ik dacht dat hij de heetste f***ing f***er ter wereld was, maar ook zijn a** trok! Maak je een grapje? Kunnen we gewoon… een applaus voor me geven?’

Eilish is zelfbewust genoeg om te weten wat ze wil van een relatie en een groot deel daarvan is vrijheid,

“Ik wil niet gecontroleerd worden, ik wil vertrouwd worden, en ik wil de ruimte hebben, en ik wil liefde en aandacht en gelijke bewondering is belangrijk. Ik ben gewoon echt geïnspireerd door deze persoon en, weet je, hij is geïnspireerd door mij. Het is echt cool.”

Leeftijdsverschillen in Hollywood komen vrij vaak voor, en 11 jaar is niet het grootste verschil als we kijken naar enkele van de andere relaties in de branche. Eilish is nu een volwassen vrouw, iemand die al meer dan zes jaar in een zware branche werkt en bloeide, dus misschien, heel misschien, moeten we allemaal gewoon doen wat ze zegt en haar vertrouwen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.