Belangrijkste specificaties van de Redmi K60-serie uitgelekt vóór de lancering: alle details

0

Voorafgaand aan de lancering van de smartphones zijn de belangrijkste specificaties van de Redmi K60-serie getipt. Het is een tijdje geleden dat de Redmi K50-serie debuteerde als een veelzijdige vlaggenschip-smartphoneserie voor de massa. Het bedrijf lanceerde zelfs de Redmi K50i in India, een handset aangedreven door een MediaTek Dimensity 8100 SoC met ondersteuning voor snel opladen van 67 W. Nu heeft een tipgever de belangrijkste specificaties van de Redmi K60-serie gedeeld, die naar verwachting uit 3 modellen zal bestaan. Xiaomi heeft nog geen plannen aangekondigd om de Redmi K60-serie te lanceren als opvolger van de Redmi K50-serie in China.

Tipster Kacper Skrzypek heeft gelekt de specificaties van de komende Redmi K60-serie, die naar verluidt uit drie modellen bestaat, de Redmi K60, de Redmi K60 Pro en de Redmi K60E. De leaker heeft details gedeeld van de codenamen, SoC’s van deze Redmi-handsets die naar verwachting de Redmi K50-serie zullen opvolgen.

Volgens Skrzypek hebben de apparaten Redmi K60, Redmi K60 Pro en Redmi K60E respectievelijk de codenaam Socrates, Mondriaan en Rembrandt. Hij heeft ook laten doorschemeren dat de Redmi K60 zal worden aangedreven door de Snapdragon 8 Gen 2, terwijl de Redmi K60 Pro zal worden uitgerust met een Snapdragon 8+ Gen 1 SoC. Ondertussen wordt de Redmi K60E getipt met een MediaTek-chipset.

De Redmi K60-variant wordt getipt met een 6,67-inch scherm met een resolutie van 2K en een drievoudige camera aan de achterzijde, met een 64-megapixel hoofdcamerasensor met OIS, een 8-megapixel ultrabrede camera en een 2-megapixel macro sensor. Voor selfies zou het toestel een 16-megapixelcamera hebben.

Bovendien wordt verwacht dat de handset wordt aangedreven door een 5500 mAh-batterij met ondersteuning voor snel opladen van 67 W en draadloos opladen van 30 W. Het vanillemodel wordt getipt om zijn debuut te maken in een geheugenconfiguratie van 12 GB en is voorzien van een ingebouwde vingerafdrukscanner.

Ondertussen heeft Xiaomi aangekondigd dat de aankomende Xiaomi 13-serie smartphones op 1 december zullen worden gelanceerd. De Chinese technologiegigant heeft bevestigd dat de Xiaomi 13-line-up uit twee modellen zal bestaan: de vanille Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro. De aankomende vlaggenschipopstelling zal worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.