Bayonetta-stemactrice vervangen door Jennifer Hale van Mass Effect

0

Bayonetta-stemactrice Hellena Taylor keert niet terug voor Bayonetta 3.

Een verklaring van PlatinumGames aan Game Informer (via Nintendo Everything) heeft bevestigd dat Taylor, die Bayonetta in de eerste twee games uitte, niet terug zal komen.

“Verschillende overlappende omstandigheden maakten het moeilijk voor Hellena Taylor om haar rol opnieuw op te nemen”, bevestigden ze. “We hielden audities om de nieuwe stem van Bayonetta te casten en boden de rol aan aan Jennifer Hale, van wie we dachten dat die goed bij het personage paste.”

Hale is misschien het best bekend als de vrouwelijke stem van Commander Shepard in de Mass Effect-serie, maar ook als de stem van Samus Aran in de Metroid Prime-serie.

“Ik begrijp de zorgen die sommige fans hebben over de stemverandering op dit punt in de serie, maar Jennifers optreden was veel verder dan we ons hadden kunnen voorstellen”, zeiden ze. “Ik ben ervan overtuigd dat haar vertolking van Bayonetta de verwachtingen van onze fans zal overtreffen.”

Bayonetta 3 komt momenteel eind deze maand uit. Een vervolg op Bayonetta 2, de game ziet de titulaire heldin Homunculi aanpakken terwijl ze naar het eiland Thule reist om een ​​kwaadaardige entiteit te stoppen die bekend staat als The Singularity.

Taylor liet voor het eerst doorschemeren dat ze eerder dit jaar niet terug zou zijn voor de derde aflevering, toen fans naar Twitter gingen om te zeggen dat ze Bayonetta niet konden voorstellen zonder haar stemwerk.

‘Nou, misschien moet je wel,’ antwoordde ze.

Ze was destijds gebonden aan een vertrouwelijkheidsovereenkomst en kon niet bevestigen of ze al dan niet zou terugkeren voor Bayonetta 3, maar nu weten we het.

De Bayonetta-recensie van IGN gaf het een 8,2/10 en zei: “Hoewel Bayonetta meer dan een paar overeenkomsten heeft met Devil May Cry, geloof ik dat deze game het spelen waard is… maar het is moeilijk om de PS3-versie aan te bevelen wanneer de 360-versie zo is veel beter. Zelfs als je kijkt naar het fantastische vechtsysteem, bederven de vertragingen en laadtijden de pret behoorlijk. Dat gezegd hebbende, Bayonetta is nog steeds stijlvol, vermakelijk en uniek. Als je geen andere keuze hebt dan de PS3-versie te kopen, krijg je er nog steeds een kick van. Wees gewoon klaar om exorbitant geduldig te zijn. Onze Bayonetta 2 review was nog positiever, met een score van 9,5.

Meer lezen over Bayonetta? Bekijk onze hands-on met Bayonetta 3 en kom meer te weten over Hideki Kamiya’s obsessie met klassieke arcadespellen.

Ryan Leston is entertainmentjournalist en filmcriticus voor IGN. Je kunt hem volgen Twitteren.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.