Allu Arjun-acteur ‘Pushpa-The Rise’ start reisfeest van zes Indiase films in Rusland

0

'Pushpa-The Rise' om reisfeest af te trappen
Afbeeldingsbron: IANS ‘Pushpa-The Rise’ om reisfeest af te trappen

De Allu Arjun-starrer en pan-Indiase kaskraker ‘Pushpa -The Rise’ opent een reizend festival van zes films dat van 1 tot 6 december in 24 Russische steden zal worden vertoond als onderdeel van een Indian Films Festival.

Het filmfestival wordt georganiseerd door Indian Films, samen met het Indian National Cultural Centre en SITA, met steun van het Ministerie van Cultuur van de Russische Federatie en de Ambassade van India in Rusland.

De vertoningen vinden plaats in de theaters van het Russische netwerk, Cinema Park, in Moskou, Sint-Petersburg, Sotsji en andere steden.

Op het programma staan ​​zes hits aller tijden, waaronder het drama van Karan Johar, ‘My Name is Khan’ en de muzikale melodramafilm ‘Disco Dancer’, met in de hoofdrol Mithun Chakraborty, die nog steeds een grote schare fans heeft in Rusland.

‘Pushpa – The Rise’, geschreven en geregisseerd door Sukumar Bandreddi, wordt de openingsfilm van het festival.

De inauguratie van het Indian Films Festival vindt plaats op 1 december in Moskou. ‘Pushpa – The Rise’ wordt persoonlijk gepresenteerd door de makers en de hoofdrolspelers: Allu Arjun, Rashmika Mandanna, Sukumar Banreddi en producer Ravi Sankar.

Op 3 december zullen de cast en crewleden van ‘Pushpa – The Rise’ de vertoning van de film bijwonen in Sint-Petersburg, in het winkelcentrum Galeria.

Lees ook: ‘Kal ho Na ho’ van Shah Rukh Khan duurt 19 jaar; Preity Zinta noemt het ‘meest trieste vrolijke film’

De andere populaire Indiase films die op het festival te zien zijn, zijn ‘RRR’, ‘Dangal’ en ‘War’.

Lees ook: Alia Bhatt deelt ongeziene foto’s van bruiloft met Ranbir Kapoor om zus Shaheen op verjaardag te wensen | Zie bericht

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.