Aftab Poonawala, beschuldigd van de moord op Shraddha Walkar, zal op 1 december een narcotest ondergaan, oordeelt de rechtbank

0

De politie van Delhi heeft het wapen ook teruggevonden
Afbeeldingsbron: PTI De politie van Delhi heeft ook het wapen teruggevonden dat Poonawala zou hebben gebruikt om het lichaam van zijn inwonende partner Shraddha Walkar te snijden.

Aftab Poonawala, beschuldigd van de moord op zijn inwonende partner Shraddha Walkar, zal op 1 december een narcotest ondergaan, oordeelde de rechtbank dinsdag. De politie van Delhi had hiervoor toestemming gevraagd. Maandag werd Poonawala naar het Forensic Science Laboratory (FSL) gebracht voor een vierde sessie van de leugendetectortest. Dinsdag is er waarschijnlijk weer een zitting.

De politie van Delhi heeft ook het wapen teruggevonden dat Poonawala zou hebben gebruikt om het lichaam van zijn inwonende partner Shraddha Walkar te snijden. Ook is een ring teruggevonden die toebehoorde aan de 27-jarige Walkar, die Poonawala aan een andere vrouw zou hebben gegeven, aldus bronnen.

Ondertussen werd een politiebusje met Aftab Amin Poonawala, beschuldigd van het vermoorden van zijn inwonende partner, aangevallen door enkele mensen die met wapens zwaaiden buiten het Forensic Science Laboratory in Rohini, waar hij maandag werd meegenomen voor een leugendetectortest.

De belangrijkste uitdaging voor de politie is nu om de exacte moorddatum vast te stellen waarop Shraddha werd vermoord, aldus politiebronnen. Poonawala zou Walkar op 18 mei hebben gewurgd en haar lichaam in 35 stukken hebben gesneden, die hij bijna drie weken in een koelkast van 300 liter bewaarde in zijn woning in Mehrauli in Zuid-Delhi, voordat hij ze gedurende meerdere dagen door de stad dumpte.

Ze hadden vijf messen uit de flat van Poonawala in beslag genomen en naar FSL gestuurd om na te gaan of ze bij de misdaad waren gebruikt. Volgens bronnen laat ook de melding over de bloedvlekken in het huis van Poonawala nog even op zich wachten.

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.