Xiaomi 13-serie wordt gelanceerd op 1 december, naast MIUI 14, Xiaomi Watch S2, Xiaomi Buds 4

0

De Xiaomi 13-serie zal op 1 december de cover in China breken. De Chinese technologiegigant heeft bevestigd dat de line-up de vanille Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro zal omvatten. Xiaomi heeft de specificaties en het ontwerp van deze handsets geheim gehouden. Het had echter onlangs bevestigd dat zijn aankomende vlaggenschipopstelling zal worden aangedreven door een Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Tijdens het geplande evenement zal Xiaomi ook de MIUI 14, Xiaomi Buds 4 en Xiaomi Watch S2 onthullen.

Xiaomi deelde een bericht op Weibo waarin werd aangekondigd dat de Xiaomi 13-serie in China zal worden onthuld tijdens een lanceringsevenement dat op 1 december om 19.00 uur lokale tijd (16.30 uur IST) zal plaatsvinden. Er wordt bevestigd dat deze aankomende vlaggenschipopstelling de standaard Xiaomi 13 en Xiaomi 13 Pro omvat. Daarnaast zal tijdens dit launch event ook MIUI 14 onthuld worden. De aankomende Xiaomi 13-line-up zal hoogstwaarschijnlijk op dit op Android 13 gebaseerde besturingssysteem draaien.

Het bedrijf heeft ook onthuld dat de Xiaomi 13-serie hoogwaardige OLED-panelen krijgt met een 1,61 mm smalle onderrand. Er is bevestigd dat deze smartphones een Snapdragon 8 Gen 2 SoC hebben.

Ondertussen heeft AIUV Planet, de fabrikant van smartphonehoesjes, het voorpaneel van de Xiaomi 13 schijnbaar gedeeltelijk onthuld. Het lijkt een plat scherm en een frame met platte randen te hebben. Ter herinnering, de Xiaomi 12 werd gelanceerd met een 6,28-inch full-HD+ gebogen AMOLED-scherm. Het wordt aangedreven door een Snapdragon 8 Gen 1 SoC.

xiaomi horloge s2 weibo xiaomi_watch_s2_weibo

Fotocredit: Weibo/Xiaomi

De Xiaomi Watch S2 zal ook zijn debuut maken in China, samen met de Xiaomi 13-serie. Deze smartwatch heeft een ronde wijzerplaat en wordt geleverd met verschillende stijlvolle bandjes. Het zal een professionele sportmodus en een nieuw gezondheidsbeheersysteem bevatten. Daarnaast zullen de Xiaomi Buds 4 in-ear noise-cancelling true wireless stereo (TWS) oortelefoons op 1 december worden onthuld. Ze zullen verkrijgbaar zijn in de kleuren Moon Shadow Black, Salt Lake White en Wilderness Green (vertaald).


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.