Shah Rukh Khan, Deepika Padukone-starrer Pathaan-trailer vertraagd? verrassing in petto voor SRK-fans

0

Sjah Rukh Khan
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/@IAMSRK Pathaan-poster met daarop Shah Rukh Khan

Als je de ‘Pathaan’-teaser van Shah Rukh Khan leuk vond, dan is hier teleurstellend nieuws: het duurt langer voordat de trailer van de film naar boven komt. Maar om de zaken beter te maken, is hier nog een nieuwtje: de makers van de film hebben besloten om de fans eerst te trakteren op de muziek van de film.

De regisseur van de spionage-actiefilm, Siddharth Anand, heeft gezegd dat het publiek voorafgaand aan de lancering van de trailer de twee spectaculaire nummers uit de film zal ervaren, gevolgd door de release van de trailer in januari.

Siddharth Anand zei: “Pathaan heeft twee spectaculaire nummers. En gelukkig zijn beide zo ongelooflijk dat het potentiële hitparades van het jaar zijn. Daarom hebben we besloten mensen ruim de tijd te geven om van de nummers te genieten voordat de film uitkomt.”

‘Pathaan’, dat deel uitmaakt van Aditya Chopra’s ambitieuze spionage-universum, speelt ook Deepika Padukone en John Abraham.

Het idee om eerst de muziek uit te brengen, is om de anticipatie op de plot van de film verder op te bouwen en de reactie op de muziek van de film te verzilveren.

“Aangezien december een feest- en vakantieseizoen is voor mensen over de hele wereld. Daarom zullen we de nummers van de film uitbrengen vóór de bioscooptrailer. Dit maakt ook deel uit van onze strategie om de plot van Pathaan zo dicht mogelijk bij de release te houden. mogelijk. Dus maak je klaar om te dansen op de muziek van ‘Pathaan'”, voegde de regisseur eraan toe.

De teaser gaf een glimp van SRK’s ruige en actievolle avatar en sociale media en fans werden weggeblazen door de eerste beelden van de aankomende film. Op 2 november hield SRK ook een meet & greet met fans op een locatie en had interactie met hen. Video’s uit die tijd gaan viraal op sociale media.

‘Pathaan’, met ook een cameo van Salman Khan, zal op 25 januari in de bioscopen draaien in het Hindi, Tamil en Telugu.

Lees ook: ‘Kal ho Na ho’ van Shah Rukh Khan duurt 19 jaar; Preity Zinta noemt het ‘meest trieste vrolijke film’

Lees ook: Alia Bhatt deelt ongeziene foto’s van bruiloft met Ranbir Kapoor om zus Shaheen op verjaardag te wensen | Zie bericht

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.