Realme 10 Pro + prijs in India geplaagd om onder Rs te zijn. 25.000 vóór de lancering

0

De Realme 10 Pro-serie wordt op 8 december in India gelanceerd. De line-up omvat de Realme 10 Pro en Realme 10 Pro+. Vice-president van Realme, Madhav Sheth, heeft nu geplaagd dat de eersteklas Realme 10 Pro + onder de Rs zal worden geprijsd. 25.000 mark. Het bericht benadrukt ook dat deze Realme-smartphone wordt geleverd met een gebogen scherm. Realme 10 Pro+ is al op de Chinese markt geïntroduceerd naast de Realme 10 Pro. Het wordt aangedreven door een MediaTek Dimensity 1080 SoC en draait op Android 13-gebaseerde Realme UI 4.0.

Sheth tweette zaterdag een clip waarin hij suggereerde dat de Realme 10 Pro+ minder dan Rs zal kosten. 25.000 in Indië. Realme bevestigde vorige week dat de Realme 10 Pro-serie op 8 december om 12.30 uur IST in India zal debuteren.

Het bedrijf uit Shenzhen lanceerde eerder deze maand de Realme 10 Pro-serie in China. Het basismodel met 8 GB RAM + 128 GB opslag kost CNY 1.699 (ongeveer Rs. 19.500), terwijl de beste 12 GB RAM + 256 GB opslagvariant CNY 2.299 kost (ongeveer Rs. 26.500). De Realme 10 Pro+ wordt geleverd in de kleuren Night, Ocean en Starlight.

Realme 10 Pro+ specificaties, functies

De Realme 10 Pro+ krijgt een 6,7-inch AMOLED gebogen scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en een vingerafdruksensor onder het scherm. Onder de motorkap zit een MediaTek Dimensity 1080 SoC samen met een Mali-G68 GPU.

Het beschikt over een drievoudige camera aan de achterzijde, waaronder een 108 megapixel hoofdsensor, een 8 megapixel ultragroothoeklens en een 2 megapixel monochrome sensor. Er is ook een camera aan de voorkant van 16 megapixels. Dit is een dual-SIM 5G-smartphone die compatibel is met 5G standalone (SA)-netwerken.

Deze Realme-handset heeft een batterij van 5000 mAh met ondersteuning voor snel opladen van 67 W. Het bevat een X-as lineaire vibratiemotor en dubbele stereoluidsprekers. De Realme 10 Pro+ is 7,78 mm dun en weegt ongeveer 173 g, volgens het bedrijf.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.