Lava Blaze NXT met MediaTek Helio G37 SoC, 5.000 mAh batterij gelanceerd in India: prijs, specificaties

0

Lava Blaze NXT is vrijdag gelanceerd in India. Het lijkt een bijgewerkte versie te zijn van de Lava Blaze die eerder dit jaar in juli debuteerde. Lava heeft bevestigd dat dit toestel wordt aangedreven door een MediaTek Helio G37 SoC, gekoppeld aan 4 GB RAM en 64 GB intern geheugen. Het krijgt een 6,5-inch IPS-scherm met een HD+ resolutie. De handset heeft ook een inkeping in waterdruppelstijl aan de voorkant voor het huisvesten van de selfiecamera en krijgt een drievoudige camera aan de achterzijde.

Lava Blaze NXT prijs in India, beschikbaarheid

Een microsite voor de Lava Blaze NXT is live gegaan op Amazon, wat bevestigt dat dit toestel Rs zal kosten. 9.299 voor zijn enige 4 GB RAM + 64 GB opslagmodel aan boord. De Amazon-lijst laat tot nu toe zien dat deze Lava-smartphone wordt geleverd in rode en groene kleuren.

Blaze NXT is vanaf vandaag beschikbaar in het retailnetwerk van Lava. De smartphone zal op 2 december 2022 te koop zijn op Amazon.in en Lava’s e-store.

Lava Blaze NXT specificaties, functies

De Blaze NXT heeft een 6,5-inch IPS-scherm met een HD+ resolutie. Onder de motorkap zit een MediaTek Helio G37 SoC, gecombineerd met 4 GB RAM. Deze smartphone wordt ook geleverd met 3 GB extra virtueel RAM. Het bevat ook 64 GB aan opslag aan boord.

Voor optica krijgt deze Lava-smartphone een 13-megapixel AI triple-camera aan de achterzijde en een 8-megapixel selfie-snapper aan de voorkant. De Lava Blaze NXT heeft ook een premium glazen achterpaneel en lijkt een vingerafdruksensor op de achterkant te hebben.

Het bevat een batterij van 5000 mAh, waarvan wordt beweerd dat deze de hele dag meegaat. De Lava Blaze NXT heeft een USB Type-C-poort en een 3,5 mm koptelefoonaansluiting aan de onderkant. De volumeknoppen en de aan / uit-knop bevinden zich op de rechterrug.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en recensies Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

Avatar: The Way of Water is klaar met postproductie, slechts drie weken voor de release

Noise Air Buds 2 met 13 mm-stuurprogramma’s, Bluetooth 5.3-connectiviteit gelanceerd in India: alle details

Aanbevolen video van de dag

Is flexibiliteit voldoende reden om de Lenovo Yoga AIO 7 te kopen?

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.