Koop Horizon Forbidden West Launch Edition bij Walmart voor $ 35

0

Black Friday-deals zijn in volle gang en het zou geen echt verkoopevenement zijn zonder dat Walmart tonnen deals over videogames publiceert.

Horizon Zero Dawn maakte een grote indruk in het PlayStation-ecosysteem, en Horizon Forbidden West heeft alles nog verder verbeterd met PlayStation 5-optimalisaties, enorm verbeterde beelden en uitgebreide gameplay. Als je op zoek bent om in te springen, heb je geluk, want Walmart heeft een korting van $ 35, waardoor Forbidden West wordt teruggebracht tot slechts $ 35.

Horizon Forbidden West – Black Friday-deal

Horizon Forbidden West Launch Edition (fysiek - PS5)

Horizon Forbidden West Launch Edition (fysiek – PS5)

Ervaar de uitgebreide wereld van Horizon in Forbidden West, het vervolg op Zero Dawn.

Ter referentie, we gaven het een 9/10 in onze recensie. Dit is ons oordeel: “Een triomfantelijke combinatie van boeiende gevechten, ontwerp van wezens en personages van het hoogste niveau, en een boeiende open wereld, Horizon Forbidden West is een absolute knaller en fantastische showcase voor de kracht van de PS5. Hoewel de terugkeer van een paar bekende serie-attributen en een merkbaar gebrek aan klimmen in vrije vorm dreigt nooit het plezier te doen ontsporen, het laat het frustrerend tekort aan iets revolutionairs. Grote evolutionaire stappen zijn echter stevig in de goede richting gezet, en er is geen twijfel over de vele, vele uren plezier om hebben met Aloy, die haar claim verder op het spel zet als een van de beste personages van deze generatie. Guerrilla heeft zichzelf opnieuw overtroffen met Forbidden West, en op dit traject is noch de horizon noch de lucht de limiet voor wat er daarna zou kunnen komen. “

Andere Black Friday-verkoop- en dealhubs

Blijf op de hoogte ons Twitter-account voor alle IGNDeals, evenals dit artikel (en alle andere die we posten), die we zullen updaten zolang de beste Black Friday-deals doorgaan!

IGN Plus Jaarlidmaatschap

IGN Plus jaarlijks Lidmaatschap

Meld u aan tijdens het Black Friday-uitverkoopseizoen en bespaar 25% op een jaarlidmaatschap. U kunt zich ook aanmelden voor een gratis proefperiode van 30 dagen.

Brian Barnett schrijft recensies, gidsen, functies en meer voor IGN & GameSpot. Je kunt je fix van zijn capriolen op Twitter krijgen (@Ribnax) en Twitch (Ribnax) of bekijk zijn talkshow voor videogames, The Platformers, op Zenuwtrekking & Apple-podcasts.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.