Koop een Apple iPhone 14 en ontvang een Walmart-cadeaubon van $ 300 met deze Cyber ​​Monday-deal

0

Een van de beste Apple iPhone Black Friday-deals is overgedragen voor Cyber ​​Monday. Koop een AT&T of Verizon Apple iPhone 14, 14 Plus, 14 Pro of 14 Pro Max en je ontvangt een Walmart eGift Card van $ 300. Als u geen gebruik kunt maken van inruilwaarden of voordelen voor het overdragen van een provider, en u wilt niet met een MVNO te maken hebben, dan is dit een van de beste deals die u op de iPhone 14 zult vinden. credits of jaarcontracten om je aan vast te binden en je ontvangt de cadeaubon zeer snel na je aankoop. Ook dit jaar heeft de Apple Store absoluut geen kortingen op de iPhone 14.

Koop een Apple iPhone 14 met abonnement en ontvang een Walmart-cadeaubon van $ 300

De volledige details en beperkingen staan ​​hieronder vermeld:

Zoals de meeste telefoonaanbiedingen die zo goed zijn, is activering op een in aanmerking komend AT&T- of Verizon-serviceplan vereist. U moet ook een apparaatbetalingsplan hebben, hoewel u uw volledige resterende saldo op elk moment kunt betalen, zelfs na de eerste of tweede betalingscyclus. Wat de lengte van het serviceplan betreft, lijken er geen beperkingen te zijn. U kunt zich mogelijk aanmelden voor een maand service en annuleren zolang uw telefoon tegen die tijd volledig is afbetaald. Dat maakt deze deal zo geweldig. In plaats van een factuurtegoed dat u dwingt tot een meerjarig contract, is dit een eenmalige cadeaubon die u ontvangt kort nadat u de service hebt geactiveerd. Activerings- en servicekosten zijn van toepassing.

Zijn inruilaanbiedingen nog steeds van toepassing?

Houd er rekening mee dat deze deal onafhankelijk is van andere promoties waarvoor u mogelijk in aanmerking komt, inclusief inruilaanbiedingen voor uw oude smartphone. U kunt mogelijk nog meer besparen.

Kun je je iPhone ontgrendelen nadat je service is verlopen?

Zowel AT&T als Verizon ontgrendelen uw telefoon vanaf 60 dagen na activering.

Hoe goed is de iPhone 14?

De Apple iPhone 14 is de nieuwste iPhone en zo ongeveer de beste smartphone die je kunt kopen, punt uit. Zelfs als je kiest voor de basis-iPhone 14, krijg je nog steeds de A15 Bionic-processor die elke Android-telefoon op de markt verplettert, een vlaggenschipcamera en een prachtig Retina-display, allemaal verpakt in een behuizing van aluminium en glas. Stap over op de iPhone Pro Max en je krijgt een nog krachtigere A16 Bionic-processor, een nog veelzijdiger Pro-camerasysteem, een nog mooier Super Retina-display met ProMotion en Always-On-mogelijkheden, in een nog chiquere roestvrijstalen en matglazen behuizing.

De “Pro”- en “Plus”-modellen hebben gewoon grotere schermen: 6,7 inch op de Plus/Pro versus 6,2 inch op de standaardmodellen. U kunt het vergelijkende specificatieblad van Apple op hun website bekijken voor een volledige lijst met verschillen tussen alle modellen.

Je kunt ook onze recensie van de iPhone 14 Pro lezen voor meer informatie over een van de beste telefoons.

Bekijk voor meer deals onze beste Cyber ​​Monday-deals van 2022.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.