Jhalak Dikhhla Jaa 10 Grand Finale: Gunjan Sinha en Tejas Verma winnen de trofee

0

Gunjan Sinha
Afbeeldingsbron: TWITTER/@NITISQUAD Gunjan Sinha en Tejas Verma winnen de trofee

Jhalak Dikhhla Jaa 10 grote finale: Gerenommeerde beroemdheden uit verschillende lagen van de bevolking maakten deel uit van de populaire dansrealityshow en beconcurreerden elkaar met hun optreden stevig. Na een succesvol seizoen heeft Jhalak Dikhhla Jaa 10 een nieuwe winnaar en dat is Gunjan Sinha. De deelnemer aan Dance Deewane 3 nam de winnaarstrofee in ontvangst met haar choreograaf Tejas Verma nadat ze Rubina Dilaik had verslagen. De grote finale van Jhalak Dikhhla Jaa seizoen 10 ging op 27 november in première.

Gashmeer Mahajani, Rubina Dilaik, Gunjan Sinha met Tejas Varma, Sriti Jha, Nishant Bhat en Faisal Shaikh behoorden tot de zes beste deelnemers. De top 3 deelnemers voor de strijd om de trofee waren de sociale media-sensatie Faisal Shaikh, de jonge getalenteerde danseres Gunjan Sinha en actrice Rubina Dilaik. Gedurende het hele seizoen hebben deze deelnemers hun verbluffende optredens naar voren gebracht en werden ze vaak toegejuicht door de juryleden en het publiek.

Gunjan Sinha was dit seizoen een van de sterkste deelnemers. Gezien haar leeftijd was ze misschien niet betrokken bij entertainmentbufferacts, maar de jonge kampioen maakte week na week indruk op de juryleden met haar optredens. In de finale was het hun cumulatieve score die haar hielp om als overwinnaar uit de bus te komen voor de populaire sterren.

Gunjan Sinha over het winnen van de show:

In een verklaring zei Gunjan: “Wat een opwindende reis is Jhalak Dikhhla Jaa 10 geweest. Ik neem een ​​doos vol mooie herinneringen mee terug. Ik dank mijn partner Tejas Verma en choreograaf Sagar Bora, die de bron van inspiratie en kracht zijn geweest terwijl ik naar hartenlust danste. Grote liefde voor juryleden Madhuri Dixit Nene, Karan Johar en Nora Fatehi omdat ze me altijd de waardevolle begeleiding gaven die ik nodig had om mijn dansspel te verbeteren in verschillende stadia van het seizoen. Ik ben dankbaar dat ons team de droom heeft vervuld om de meest epische dance battle in India te winnen.”

De achtjarige kreeg samen met haar partner Tejas Varma en choreograaf Sagar Bora niet alleen de trofee van de winnaar, maar ook een geldprijs van Rs. 20 lakh.

Lees ook: Bigg Boss 16 november 27 HOOGTEPUNTEN: Archana weigert Bigg Boss te gehoorzamen; deelnemers worden zwaar gestraft

Lees ook: Salman Khan en zijn Love co-ster Revathi om na 32 jaar weer bij elkaar te komen? Deets binnen

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.