Gran Turismo Boss verwacht dat de serie op pc aankomt

0

Volgens de bedenker van de serie, Kazunori Yamauchi, zou de Gran Turismo-raceserie de overstap van PlayStation naar pc kunnen maken.

Zoals gerapporteerd door PC Gamer, vertelde Yamauchi aan GTPlanet tijdens de Gran Turismo World Finals dat ontwikkelaar Polyphony Digital zou overwegen om de racefranchise naar pc te brengen.

De exclusieve PlayStation-serie zou echter alleen de sprong maken als ze dachten dat er een poort kon worden ontwikkeld om aan hun normen te voldoen.

“Gran Turismo is een zeer verfijnde titel”, zegt Yamauchi. “Er zijn niet veel platforms die de game standaard in 4K/60p kunnen draaien, dus een van de manieren waarop we dat mogelijk maken, is door het platform te verkleinen. Het is geen heel gemakkelijk onderwerp, maar we onderzoeken het natuurlijk en overwegen het.”

PlayStation heeft sinds 2020 een aantal first party- en console-exclusieve games naar de pc gebracht, waaronder titels uit de Horizon- en God of War-series. Het is ook van plan om zijn hybride console- en pc-strategie in de toekomst voort te zetten, en werkt mogelijk zelfs aan zijn eigen pc-opstartprogramma, althans volgens bestanden die zijn gevonden in de pc-versie van Spider-Man Remastered.

IGN kende Gran Turismo 7 een 9/10 toe toen het eerder dit jaar werd uitgebracht en merkte op dat “met prachtige graphics, een fantastisch rijgevoel en race-opties in overvloed, het de beste serie is sinds het dominante PlayStation 2-tijdperk.”

De serie zal in 2023 ook de sprong naar het grote scherm maken met een live-actiefilm gebaseerd op de heldendaden van Jann Mardenborough, die een echte coureur werd na het winnen van een reeks Gran Turismo-toernooien.

Anthony is een freelance bijdrager die nieuws over wetenschap en videogames voor IGN verslaat. Hij heeft meer dan acht jaar ervaring in het verslaan van baanbrekende ontwikkelingen op meerdere wetenschappelijke gebieden en heeft absoluut geen tijd voor uw geintjes. Volg hem op Twitter @BeardConGamer

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.