Gran Turismo 7 pc: team ‘overweegt’ een pc-poort voor de PlayStation Exclusive

0

Kazunori Yamauchi, leider van de Gran Turismo-serie, heeft onthuld dat hij “overweegt” en “onderzoekt” naar het overzetten van de racefranchise naar pc. In een gesprek met GTPlanet tijdens de Gran Turismo World Finals uitte Yamauchi enkele zorgen over het consistent draaien van de “fijn afgestelde” PlayStation-exclusieve titel op 4K 60 fps op alle platforms. Hoewel hij niet expliciet wordt genoemd, lijkt hij te verwijzen naar de nieuwste Gran Turismo 7, die zwaar is op de hardware, met ray-traced verlichting en texturen met hoge resolutie die het echte leven nabootsen. Dat gezegd hebbende, hoewel de PlayStation 5 krachtig is, is het niets voor de meeste pc’s. Dat wordt bewezen door het feit dat de meeste nieuwe lanceringen geen 4K 60 fps met ray-tracing op PS5 bieden.

De komst van Gran Turismo 7 op de pc, gelanceerd op PS4 en PS5, zou een enorme mijlpaal betekenen voor de serie, die de afgelopen 25 jaar exclusief is gebleven voor de PlayStation-serie consoles. Yamauchi legt uit dat het simpelweg overdragen van de titel “geen erg gemakkelijk onderwerp” is – wat logisch is aangezien ontwikkelaar Polyphony Digital verschillende grafische opties en veranderingen in de kwaliteit van leven zou moeten toevoegen om tegemoet te komen aan pc, naast het overwegen van toetsenbord- en muisspelers . Wat de commerciële prestaties betreft, Forza Horizon 5 is sinds de lancering eind 2021 door meer dan 20 miljoen pc- en Xbox-spelers gespeeld, wat aantoont dat er nog steeds een sterke markt is voor het racegenre op pc.

Gran Turismo 7 Review: passie zonder flair

De afgelopen jaren waren er talloze PlayStation-exclusives die naar pc zijn overgezet, waaronder Horizon Zero Dawn, God van de oorlog, Uncharted: Legacy of Thieves Collection, de onlangs uitgebrachte Spider-Man: Miles Morales en meer. Tijdens een investeerderspresentatie in mei zei president Jim Ryan van Sony Interactive Entertainment (SIE) dat het bedrijf verwacht dat de helft van zijn jaarlijkse lanceringen tegen 2025 op pc en mobiel zal zijn. naar live-services hebben we de mogelijkheid om van een situatie van aanwezig zijn in een zeer smal segment van de totale markt voor spelsoftware over te stappen naar vrijwel overal aanwezig te zijn, “zei Ryan (via VGC).

De Gran Turismo-serie wordt alom vereerd vanwege zijn visuele getrouwheid en een groot aantal gelicentieerde auto’s met nauwkeurige rijfysica. Een update van Gran Turismo 7, die vorige week is uitgebracht, voegt de mogelijkheid toe om voertuigen in de garage te verkopen, waardoor spelers reserveauto’s kunnen verwijderen in ruil voor kredietbeloningen. Deze functie, genaamd ‘Car Valuation Service’, houdt rekening met veranderende markttrends, afstemmingsstatus en voertuigconditie om de juiste prijs te bepalen. De patch voegde ook het Michelin Raceway Road Atlanta-circuit en drie nieuwe auto’s toe: BMW M2 Competition ’18, Ford Sierra RS 500 Cosworth ’87 en Nissan Silvia K’s Aero (S14) ’96.

Elders breidt het Gran Turismo-universum – als je het zo mag noemen – zich uit naar het grote scherm met een live-action aanpassing. Het filmen begon eerder deze maand, met een uitgangspunt dat is gebaseerd op het inspirerende verhaal van een echte Gran Turismo-speler Jann Mardenborough, die via een reeks spelwedstrijden opklom en uiteindelijk als professionele coureur toetrad tot de grote competities. In de film speelt Archie Madekwe (Midsommar) de hoofdrol als de jonge vluchteling, die zal worden gecoacht door het personage van David Harbour (Stranger Things), een gepensioneerde autocoureur. De film is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9) en staat gepland voor een bioscooprelease op 11 augustus 2023.

Er is geen woord over of de ontwikkeling van de pc voor Gran Turismo is begonnen – de opmerkingen van Yamauchi suggereren dat het nu te vroeg is.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.