Gotham Knights-patches zullen prestatieproblemen op pc, PS5 en Xbox Series S/X verhelpen

0

Gotham Knights krijgt een reeks patches. In een Twitter-thread heeft ontwikkelaar WB Games Montréal problemen uiteengezet die het wil aanpakken via toekomstige updates, te beginnen met de prestatieproblemen op pc, PlayStation 5 en Xbox Series S/X. Een patch voor de eerste is nu live, gericht op het oplossen van algemene toetsenbordinvoerproblemen, co-op matchmaking-uitnodigingen en stabiliteit, wat resulteerde in game-crashes voor verschillende spelers op pc. Die op PS5 en Series S/X zullen later in de week een patch ontvangen, hoewel de studio niet veel details biedt.

“Voor onze consolespelers staat de volgende Gotham Knights-patch gepland voor het einde van de week, met binnenkort meer specifieke informatie. Net als bij pc, zal deze patch een mix van noodzakelijke fixes aanpakken die sinds de lancering zijn opgedoken”, luidt de tweet. Op een breder niveau zegt WB Games Montréal dat het zich bewust is van de prestatie-uitdaging en hard werkt aan een grotere update, die “de best mogelijke ervaring” belooft. Een week voor de lancering bevestigde uitvoerend producent Fleur Marty op de officiële Discord-server van Gotham nights dat de game zou worden vergrendeld op 30 fps op de PS5 en Xbox Series S/X.

Gotham Knights Review: Batman Arkham ontmoet Marvel’s Spider-Man, minus de vindingrijkheid

Een prestatiemodus van 60 fps op de huidige generatie consoles was geen optie, en zelfs toen veroorzaakte de game technische problemen bij de lancering, met frequente vertragingspieken die zich zouden openbaren tijdens het doorkruisen van de open wereld. In deze nieuwe tweet-thread verklaarden de ontwikkelaars: “Voor consolegebruikers richten we ons specifiek op uitdagingen met framerate-stabiliteit.” Dit houdt in dat zelfs met patches WB Games Montréal geen prioriteit geeft aan een ontgrendelde 60 fps-prestaties op de PS5 en Xbox Series S/X. Althans, niet snel.

In onze beoordeling van pc-prestaties zeiden we: “WB Games Montréal beet duidelijk meer af dan het hier kon kauwen, wat resulteerde in een opgeblazen puinhoop die op technisch niveau faalt. Gotham Knights op pc draait op Unreal Engine 4 en kan er soms visueel aantrekkelijk uitzien, maar constante framedrops en high-end pc-vereisten verdoemen het in wezen.

De systeemvereisten voor Gotham Knights waren aan de hogere kant en vereisten een Nvidia RTX 2070 grafische kaart om deze op vergrendelde 60 fps te laten werken, met “hoge” presets. Dit komt bovenop problemen met de algemene gameplay, die de ontwikkelaars in de nieuwste patch hebben verholpen.

Er zijn wijzigingen aangebracht om UI-problemen op te lossen, grafische instellingen die niet correct worden toegepast en ‘mediterende animaties’, wat Gotham Knights’ versie van T-poseren lijkt te zijn, waarbij de personagemodellen uitvallen. “Verschillende crashfixes in de titel, met name tijdens het STAR Labs ‘free the scientists’-gevecht en het Harley Quinn Hospital Boss Fight”, luidt de patch-notitie. Op het moment van schrijven onderzoekt WB Games Montréal compatibiliteitsproblemen met de Nvidia-tool voor fotomodus, Ansel.

Gotham Knights heeft de antipiraterijmaatregel, Denuvo DRM, tijdelijk uitgeschakeld bij het uitbrengen van de pc-patch. Het duurde niet lang voordat er nieuws begon te circuleren op de CrackWatch-subreddit, waardoor piraten in wezen gratis kopieën konden maken, hoewel ze buiten de coöperatieve ervaring zouden worden gehouden. Een nieuwe build met de anti-sabotagebeveiliging werd uiteindelijk vrijgegeven, maar de schade was al aangericht.

Gotham Knights is nu verkrijgbaar op pc, PS5 en Xbox Series S/X.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.