God of War Ragnarök, Call of Duty Warzone 2.0, Meer: November Games op pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series S/X

0

Na de golf van lanceringen van AAA-games van vorige maand, zou je natuurlijk verwachten dat de volgende dagen een dorre woestenij zullen zijn. Maar op weg naar november komt PlayStation in actie met God of War Ragnarök, een titel op epische schaal die een somber vader-zoon-verhaal belooft, dat regelmatig pauzes neemt om inkomende hordes monsters te klieven. Op de voet gevolgd wordt Call of Duty: Warzone 2.0, een uitbreiding op Activision’s gratis te spelen battle royale-game, die de gigantische Al Mazrah-map introduceert. Fans herkennen de setting wellicht uit het nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2-campagnesegment.

Wat de handheld betreft, hebben we Pokémon Scarlet en Violet, de eerste open-wereld-RPG’s in de monsterjachtfranchise, die de lat hoger legt met nieuwe online functies, zoals een coöpmodus, terwijl je deelneemt aan Tera Raid-gevechten. en verken de regio Paldea. Nintendo Switch brengt ook de vrolijke bekroonde van Hazelight, It Takes Two, waarin je samenwerkt met een vriend en de leiding neemt over het kibbelende stel Cody en May, belast met het oplossen van talloze puzzels. Het wordt op 9 november gelanceerd op het platform en wordt geleverd met een Friend’s Pass – zoals overal – dus slechts één van de spelers hoeft het spel te bezitten.

Het coöpplezier strekt zich uit tot in Warhammer 40.000: Darktide, waarin je wordt gedropt in de meedogenloze bijenkorfstad Tertium om het op te nemen tegen bloeddorstige vijanden – een ketterse sekte genaamd de Admonition, die probeert de controle over de planeet Atoma Prime te grijpen. Na al dat jagen moet je misschien wat ontspannen. Dus waarom zou je niet veranderen in een irritant boerderijdier en grote schade aanrichten in een zandbakstad in Goat Simulator 3?

Daarmee zijn hier de acht grootste titels die in november 2022 naar pc, PS4, PS5, Switch, Xbox One en Xbox Series S/X komen.

Wanneer: 8 nov
Waar: Android, iPad, iOS, Mac, pc, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series S/X

Neem het heft in handen van een voetbalclub en neem het op tegen andere topmanagers van de wereld in Football Manager 2023. In de loop der jaren heeft de serie ongeëvenaarde tactische simulatiegameplay voor voetbalmanagement geboden. Deze keer is de AI van de manager nog realistischer dan voorheen met een herziene besluitvorming. De wedstrijdengine is ook bijgewerkt met nieuwe speleranimaties.

Football Manager 2023 zal eindelijk de UEFA Champions League omvatten, evenals andere UEFA-clubcompetities zoals de UEFA Europa League en de UEFA Europa Conference League. De game bevat ook een vernieuwd scouting- en rekruteringssysteem, waarmee je een team van wereldklasse kunt ontwikkelen door spelers uit je jeugdteam te ontwikkelen.

Sonic Grenzen

Wanneer: 8 nov
Waar: PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One, Xbox Series S/X

De aankomende platformgame van Sega geeft de populaire speedster een nieuwe draai, met veel open ruimte om te rennen en te vechten. De Starfall Islands, gelegen in de wolken, is waar de hoofdrolspeler is gestrand en vijanden moet bevechten op vijf enorme eilanden. In Sonic Frontiers kun je ook zijmissies uitvoeren, puzzels oplossen, hoge constructies beklimmen of gaan vissen, als je dat wilt.

Ontwikkelaar Sonic Team heeft ook portalen toegevoegd waarmee je Cyber ​​Space-niveaus kunt betreden, met een verscheidenheid aan uitdagingen. Je moet de overblijfselen van een oude beschaving ontdekken om de inwoners van de Starfall Islands te beschermen tegen een enorme robotdreiging.

God of War Ragnarök

Wanneer: 9 nov
Waar: PS4, PS5

Drie jaar na de gebeurtenissen in God of War uit 2018 moeten Kratos en een inmiddels tiener Atreus naar de Negen Rijken reizen op zoek naar antwoorden, terwijl de Asgardiaanse strijdkrachten zich voorbereiden op Ragnarök, een geprofeteerde strijd die het einde der dagen en de dood van verschillende Noorse goden.

Onderweg kunnen spelers mythische landschappen verkennen op God of War Ragnarök, terwijl ze zich een weg banen door talloze vijanden in de vorm van goden en monsters. Zelfs Freya, ook wel de heks van het bos genoemd, zit je nu op de hielen, in een zoektocht om haar overleden zoon Baldur te wreken. Er werd voor het laatst gehoord dat de voormalige koningin van de Valkyries op zoek was naar haar vleugels, wat een spannende strijd beloofde als de secundaire antagonist.

God of War Ragnarök breidt het gevechtselement uit door nieuwe combo’s en vaardigheden te introduceren, zoals een grijpermechanisme, waarbij Kratos de Blades of Chaos kan gebruiken om zich vast te klampen aan verhoogde oppervlakken en zichzelf op te trekken. Er is nu een schilduitrusting, geschikt voor zowel parry- als block-speelstijlen, naast de mogelijkheid om bewapening te voorzien van elementaire aanvallen zoals ijs of vuur, waarbij extra schade wordt toegebracht door respectievelijk vijanden te bevriezen of te verbranden.

Bekijk de verhaaltrailer van God of War Ragnarök

gow ragnarok freya gow ragnarok freya

Freya is terug om wraak te nemen op Kratos
Foto Krediet: Santa Monica Studio

Call of Duty: Warzone 2.0

Wanneer: 16 nov
Waar: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X

Call of Duty: Warzone 2.0, aangekondigd als een “volledig vernieuwde ervaring”, brengt de Al Mazrah-map in het spel, een zorgvuldig vervaardigde arena met kustplaatsen, woestijnen, rotsachtige toppen en een hele stad om te verkennen.

De kaart speelt zich af in West-Azië en introduceert grillige weersomstandigheden, wat resulteert in meerdere kleinere veilige zones/cirkels — waardoor spelers gedwongen worden uit hun schuilplaats te komen en een nieuwe strategie te bedenken. Dit is een aanvulling op het gloednieuwe zwemmechanisme, waardoor operators diep onder water kunnen duiken en kunnen deelnemen aan watergevechten, hoewel het beperkt is tot handwapens/pistolen.

De Goelag wordt ook opgeknapt, met 2v2-wedstrijden die nieuw leven inblazen en je terug in het spel laten vallen, met alle uitrusting die je uit de gevangenis plundert. Optioneel kunnen spelers op AI-bewakers jagen, die de sleutel tot de cellen hebben, en vrij van gevechten ontsnappen. Activision heeft ook plannen om Battle Royale uit te breiden naar mobiel, met specifieke evenementen en afspeellijsten, en “diepe aanpassingsmogelijkheden”.

Geitensimulator 3

Wanneer: 17 nov
Waar: PC, PS5, Xbox Series X/S

De derde inzending in de populaire (en ietwat maffe) Goat Simulator-serie vindt plaats op het gigantische eiland San Angora. Goat Simulator 3-gameplay is vergelijkbaar met de originele titel, je moet je een weg banen over het eiland met kopstoten, likken en driedubbele sprongen terwijl je nieuwe regio’s ontdekt, uitdagingen voltooit en deelneemt aan verschillende evenementen.

Je hebt ook toegang tot een multiplayer-modus waarin je kunt samenwerken met een “kudde” van vier vrienden voor nog meer chaos. En volgens ontwikkelaar Coffee Stain kun je je geit ook aanpassen met met vaardigheden doordrenkte uitrusting.

Pokemon Scarlet en Violet

Wanneer: 18 nov
Waar: Overstappen

Dit zijn de eerste RPG’s in de open wereld in de Pokémon-franchise, die een hele reeks nieuw ontdekte Pokémons naar de Paldea-regio brengen. Pokémon Scarlet en Violet hebben de revolutionaire stap genomen om je de wereld in willekeurige volgorde te laten verkennen, in plaats van beperkt te worden door een verhaal.

Behalve ruilen en deelnemen aan Pokémon-gevechten, kun je ook nog maximaal drie vrienden uitnodigen om samen de wereld van Pokémon Scarlet en Violet te verkennen. Aan het begin van je reis kun je kiezen uit drie nieuwe starter-Pokémons: Sprigatito, Quaxly of Fuecoco. De ontwikkelaar heeft ook andere nieuwe Pokémons onthuld, zoals Koraidon, Cyclizarm en Pawmi.

Kwaad Westen

Wanneer: 22 nov
Waar: PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X

Met de aankomende titel van Focus Entertainment stap je in de schoenen van een van de laatste agenten in een uiterst geheim vampierjachtinstituut. Jouw taak is om de VS te verlossen van een dreigende vampierdreiging door deel te nemen aan viscerale gevechten met vuurwapens, een handschoen aangedreven door bliksem en andere krachtige gadgets. Als je het alleen tegen de wezens opneemt, kun je je wapens en je gereedschap upgraden voor een effectievere jacht. Evil West zal ook een perks-systeem bevatten dat kan worden gebruikt om je vaardigheden te verbeteren en te ontwikkelen naarmate je verder komt in het spel.

Warhammer 40.000: Donkere vloed

Wanneer: 30 nov
Waar: PC, Xbox Series S/X

De stad Tertium wordt bedreigd door een overweldigende duisternis. Het is aan jou en je vrienden om bloeddorstige hordes vijanden te verslaan en de zaden van corruptie uit te roeien voordat ze vat krijgen. Warhammer 40,000: Darktide is een op coöperatie gerichte first-person shooter waarin vier spelers het opnemen tegen golven AI-vijanden.

Met Darktide kun je het fysieke uiterlijk, de stem, de oorsprong, de unieke eigenschappen en de vaardigheden van je personage volledig aanpassen. De game biedt een combinatie van melee-gevechten en vuurgevechten terwijl je het opneemt tegen vijanden in gewelddadige ontmoetingen in de dystopische Warhammer 40.000-wereld.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.