FreeKesha Trends terwijl Kim Petras ter verdediging komt van Dr. Luke

0

Waarschuwing: Dit artikel bevat vermeldingen van aanranding.

Twitter verdedigt Kesha na Kim Petras is opnieuw onder vuur komen te liggen vanwege haar associatie met de gehate hitmaker Dr. Luke. De zangeres, die onlangs haar eerste nummer één-single scoorde in de Billboard Top 100-hitlijsten met ‘Unholy’, een samenwerking met Sam Smith, ging op Twitter om een ​​paar duistere tweets te plaatsen die ze snel verwijderde nadat ze reacties kreeg.

Het drama begon toen Petras postte “word getalenteerd of ergens goed in, praat dan met me” schijnbaar ongevraagd en een gebruiker antwoordde: “Stop dan eerst met het verdedigen van dr. Luke.” Petras was niet blij met de kritiek en antwoordde snel: “5000000 mensen werken met hem, waarom komen jullie alleen maar op mij af. Ik heb helemaal niets te zeggen of me voor te schamen. ga weg.” Ze verwijderde de tweet snel, maar het internet was sneller en Twitter werd snel gevuld met screenshots.

Kesha, die eerder met Dr. Luke samenwerkte aan haar eerste paar albums, beschuldigde de producer in 2014 van aanranding en kreeg brede steun van fans en andere artiesten. Dr. Luke ontkende de beschuldigingen en heeft sindsdien een rechtszaak wegens laster aangespannen tegen Kesha, die begin volgend jaar voor de rechter zal verschijnen.

Het internet staat nog steeds aan de kant van Kesha en de hashtag “FreeKesha” begon populair te worden nadat Twitter-gebruikers zich bewust werden van de tweets van Petras, waarbij gebruikers ook de secundaire hashtag “MuteDrLuke” gebruikten.

Veel Petras-fans steunen tegelijkertijd Kesha terwijl ze genieten van Petras’ muziek en hoopten dat Petras de banden met de producer verbrak nadat haar meest recente single “If Jesus Was a Rockstar” geen Dr. Luke bevatte. De zangeres heeft in haar carrière meerdere keren te maken gehad met terugslag vanwege haar samenwerking met de gehate producer, aangezien de meerderheid van haar discografie Dr. Luke of een van zijn vele aliassen, zoals Made in China of Tyson Trax, toeschrijft.

Hoewel de tweets zeker duister waren, heeft Petras (of haar hacker, zoals haar team meldt) misschien een punt over de hypocrisie van haar fans die haar voortdurend uitschelden voor het werken met Dr. Luke terwijl meerdere populaire artiesten ook blijven werken met de producer . Zijn carrière vertraagde zeker nadat Kesha’s beschuldigingen voor het eerst naar boven kwamen, maar na verloop van tijd lijkt de muziekindustrie Dr. Luke opnieuw te hebben geaccepteerd, en in de afgelopen jaren maakte hij deel uit van hits als Doja Cat’s “Say So” en Nicki Minaj’s “Super gekke meid.”

Artiesten als Doja Cat krijgen ook te maken met terugslag voor hun werk met de vermeende verkrachter, maar niet in de mate van Petras. Vorig jaar zei Doja Cat dat ze in de toekomst niet meer met Dr. Luke zou werken en ze hield van tweets die suggereerden dat ze om contractuele redenen gedwongen was om met de producer samen te werken. Hoewel Petras zich misschien in een vergelijkbare situatie bevindt, lijkt het erop dat fans denken dat ze ervoor kiest om met de producer samen te werken, en kritiek op hun samenwerkingen zal waarschijnlijk blijven bestaan ​​zolang de twee samenwerken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.