Flipkart Black Friday-uitverkoop: budgetvriendelijke deals voor smartphones onder ₹ 10.000

0

Online handelsplatform Flipkart voert Black Friday-uitverkoop uit op zijn platform. De uitverkoop duurt tot 30 november. Als onderdeel van de lopende uitverkoop kunnen kopers tot 12% korting krijgen op smartphone-aankopen met ICICI-bankkaarten, Kotak-bankkaarten en Citi-bankkaarten. De e-tailer geeft ook ruilaanbiedingen, gratis EMI en bescherming tegen schermschade tijdens de verkoop. Er is ook een Flipkart Pay Later-koopoptie. Hier zijn enkele van de deals op smartphones hieronder 10.000 die je niet mag missen:

LAVA Z66

De LAVA Z66 (3 GB RAM + 32 GB ROM) kan worden gekocht voor 7.777 tijdens de Black Friday-uitverkoop op Flipkart. Geïnteresseerde kopers kunnen ook gebruik maken van een ruilaanbod ter waarde van 7.250 op deze deal samen met bankaanbiedingen. De smartphone wordt aangedreven door een Octa Core-processor en heeft een 6,08-inch HD+-scherm. Het bevat een 3.950 mAh-batterij en wordt geleverd met een dubbele camera aan de achterkant.

Infinix Hot 12

De Infinix Hot 12 (4 GB RAM + 64 GB ROM) variant ligt voor het oprapen 8.799 in plaats van 12.999. Het krijgt een ruilaanbod tot 8.200 samen met bankaanbiedingen. Deze smartphone wordt aangedreven door een Meditek Helio G37-processor en heeft een 6,82-inch HD+ scherm. Het herbergt een primaire opstelling met twee camera’s.

realme C33

De realme C33-variant (3 GB RAM + 32 GB ROM) wordt aangeboden tegen een gereduceerde prijs van 8.999 in plaats van 11.999. Interessant is dat de deal gepaard gaat met een ruilaanbod tot 8.400. Deze smartphone heeft een 6,5-inch HD+ scherm, bevat een batterij van 5000 mAh en wordt geleverd met een primaire dubbele camera aan de achterzijde.

Motorola g22

De Motorola g22 (4 GB RAM en 64 GB ROM) variant staat vermeld op 9.999 in plaats van 13.999. Interessant is dat de deal gepaard gaat met een ruilaanbod tot 9.450. Deze smartphone heeft een 6,5-inch HD+ scherm, bevat een batterij van 5000 mAh en wordt geleverd met een opstelling met vier camera’s aan de achterzijde. Het wordt aangedreven door de Mediatek Helio G37-processor.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.