Fans zijn het erover eens dat Ironheart Concept Art veel beter is dan wat we eindigden in ‘Black Panther: Wakanda Forever’

0

Black Panther: Wakanda voor altijd conceptartiest Adi Granov heeft zijn plannen voor gedeeld Ijzeren hart‘s pak, en Marvel-fans kunnen niet anders dan teleurgesteld zijn dat hij niet de look was van Ryan Coogler en co. ging uiteindelijk voor Riri’s harnas in de film.

Het officiële Mark II-pantser van Ironheart, ontworpen door Phil Saunders, is tot nu toe niet het meest goed ontvangen Marvel-superheldenpak geweest. Sommige fans vonden het er te omvangrijk uitzien en waren geen grote voorstanders van het op transformator/anime/power ranger geïnspireerde ontwerp.

Het bleek dat er een ander ontwerp in de race was, waardoor MCU-volgers rouwden om wat had kunnen zijn. Marvel koos uiteindelijk voor het ontwerp van Saunders, maar volgens het publiek was het misschien niet de juiste beslissing.

In een Reddit-bericht over het alternatieve ontwerp van Granov leek een groot deel van de fans het erover eens te zijn dat zijn ontwerp er beter uitzag dan de laatste optie.

Een fan ging zelfs zo ver dat hij het hoofddeksel in Granovs kunst in de rest van Saunders’ pak monteerde, wat een behoorlijk gaaf resultaat had.

Voor één Redditor is het logisch dat ze de slankere versie van Granov zouden overlaten aan de aankomende Disney Plus Ijzeren hart stand-alone serie als een evolutie van Riri’s pak, zoals meestal gebeurt in de MCU.

Toch was een aanzienlijk aantal meer dan tevreden met het Ironheart-pantser van Saunders en zou het niet inruilen voor het alternatief. Een gebruiker noemde het grappig genoeg ‘te anime’, wat meestal de grootste kritiek is op de laatste reeks.

Riri’s pantser erin Black Panther: Wakanda voor altijd zal zeker niet de laatste evolutie van haar pak zijn, met nog veel meer iteraties en upgrades die zeker zullen komen.

Fans krijgen meer kansen om te debatteren over de nieuwste held van Marvel wanneer Ijzeren hart komt eind 2023 naar Disney Plus.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.