Fandom van ‘Star Wars’ realiseert zich dat Disney bijna 20 filmmakers heeft ontslagen of vervangen en verbluffende ‘Avatar 2’-posters introduceren de hoofdrolspelers van de film

0

Lucasfilm lijkt van gedachten te veranderen over wie aan het roer moet staan Star Wars in dit glorieuze nieuwe tijdperk bijna net zoveel als George Lucas kleine details in zijn twee trilogieën op subtiele, maar niettemin controversiële manieren veranderde. Nu meer mensen een trend beginnen te beseffen, is de echte vraag of we een toekomst kunnen waarnemen voor de melkweg ver, ver weg die zelfs maar in de buurt komt van een samenhangend onderling verbonden verhaal zoals dat in Disney’s andere grote filmfranchise.

Terwijl we nadenken over de toekomst van de OG-sci-fi-franchise die vandaag een groot deel van de nerds heeft voortgebracht, komt er een ambitieus en langverwacht vervolg op de markt in de vorm van Avatar: de weg van het water. Nu de film over iets meer dan twee weken uitkomt, is de marketingcampagne in volle gang en worden er fragmenten per uur geleverd. Het nieuwste komt in de vorm van nieuwe personageposters die verschillende terugkerende personages benadrukken bovenop een volledige line-up van nieuwkomers.

Star Wars gaat door filmmakers alsof het Darth Vader is en zij zijn de Rebel troopers in een gang

Star Wars: The Force Awakens-poster
Afbeelding via Lucasfilm

Star Wars is een puinhoop sinds Disney de franchise in 2012 overnam. Inmiddels weten we allemaal dat het bedrijf geen concrete plannen had voor de vervolgtrilogie, en het resultaat was een verhaal dat van richting veranderde in alle drie de voorlopige afleveringen, met nauwelijks gerealiseerde personages en nog meer ingewikkelde verhaallijnen. Nu is het onder onze aandacht gebracht dat Lucasfilm en zijn baas Kathleen Kennedy de afgelopen tien jaar bijna 20 filmmakers hebben ontslagen of vervangen, waaronder velen gevestigde namen in de industrie.

Nu Damon Lindelof en Taika Waititi aan boord komen om hun eigen films te regisseren in een nieuwe sage, kunnen we alleen maar speculeren over wat de toekomst in petto heeft voor de melkweg ver, ver weg en het eeuwige conflict tussen de duistere kant en de licht zit in het hart ervan.

Bekijk deze prachtige karakterposters van de Manier van water ensemble

Jake Sully en een van zijn kinderen in Avatar: The Way of Water
Afbeelding via 20th Century Studios

Avatar: De weg van het water is een direct vervolg op de film uit 2009, dus een aantal acteurs hernemen hun rol in het Pandora-universum. Dat gezegd hebbende, stapte James Cameron in dit project met niets minder dan de ambities van een wereldbouwende verhalenverteller in hart en nieren, dus er zullen ook een aantal nieuwe gezichten zijn, om nog maar te zwijgen over de kennis om je nerdsbrein te laten speculeren en debatteren voor uur aan een stuk. Maar om niet op de zaken vooruit te lopen, laten we een aantal personages opnieuw leren kennen en nieuwe personages ontmoeten, eerst met deze onlangs uitgebrachte personageposters.

Andor is blijkbaar een Star Wars verhaal dat bijna alles goed doet, inclusief zijn schurken

Diego Luna als Cassian Andor met Skeen, Taramyn en Nemik in 'Andor'
Afbeelding via Disney Plus

Het schrijven van meeslepende schurken is ooit een enorme tekortkoming geweest voor Hollywood, misschien vooral vanwege het feit dat de industrie als geheel niets anders lijkt te willen doen dan bewezen karaktermotieven volgen. Andorde uitzondering op dit met tropen gevulde landschap sinds de première twee maanden geleden, doet blijkbaar ook geweldig werk door zijn schurken te vestigen, en daarom veel Star Wars fans zijn naar sociale media gegaan om Tony Gilroy en zijn team te prijzen voor het onverwachte juweel dat ze de afgelopen jaren hebben weten te maken.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.