Een explosieve rampenthriller houdt de streaming-hitlijsten vast voor Dear Life

0

Telkens wanneer je de naam van Mark Wahlberg ziet verbonden aan een project met een budget van meer dan $ 100 miljoen, heeft de geschiedenis ons alle reden gegeven om ons zorgen te maken. Alles wat hij nodig bleek te hebben, was het actiegenre opzij te zetten en zijn energie te richten op een meeslepende, waargebeurde rampenthriller, maar Diep water horizon nog steeds samengespannen om te tanken aan de kassa.

Herenigd met Enige overlevende regisseur Peter Berg, ging het duo twee-voor-twee door adrenaline-aangedreven en nagelbijtende Hollywood-spins te geven aan tragische real-world situaties, met Diep water horizon met identieke Rotten Tomatoes-scores van 82 procent van zowel critici als publiek om duidelijk te maken dat het entertainment van het hoogste niveau is met een angstaanjagende greep op de realiteit die altijd in je achterhoofd blijft hangen.

diep water horizon
via Lionsgate

Ondanks zo’n indrukwekkende ontvangst kon de gedramatiseerde versie van het incident dat de krantenkoppen haalde en over de hele wereld weergalmde echter maar $ 122 miljoen uit theaters halen, wat resulteerde in een enorm financieel verlies. Het is comfortabel een van Wahlbergs beste films, en zeker een van Bergs, met de nagelbijtende combinatie van opwindend drama en blockbuster-acteur die samenzweren om terug te ontsnappen naar de streaming-hitlijsten.

Per FlixPatrol, Diep water horizon heeft dit weekend de wereldwijde watchlist van Starz voor zijn leven vastgehouden en het vertoont geen tekenen dat het met het schip ten onder gaat. Gebaseerd op de niet-enthousiaste reacties op daaropvolgende WahlBerg-team-ups Mijl 22 en Spenser vertrouwelijkis het dynamische duo veel beter gediend vanuit een creatief perspectief dat zich richt op dingen die echt zijn gebeurd – ook al is commercieel succes moeilijk te verkrijgen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.