EA en Marvel kondigen deal voor 3 games aan, met Iron Man-game als onderdeel ervan

0

Electronic Arts lanceert een Iron Man-game en ten minste twee andere actie-avonturentitels die draaien om personages uit het Marvel-universum, onder een deal die maandag door de videogame-uitgever is aangekondigd.

De Iron Man-game – bevestigd in september – zal een origineel verhaal bevatten gebaseerd op de geschiedenis van de fictieve miljardair Tony Stark, gespeeld door Hollywood-acteur Robert Downey Jr. in de populaire superheldenfilmfranchise.

EA Motive Studio uit Montreal werkt aan de Iron Man-game, een third-person actie-avonturenspel voor één speler.

De nieuwe games zullen beschikbaar zijn op zowel consoles als pc, zei EA, in een deal die het toegang geeft tot een van de meest waardevolle bedrijven in entertainment, voornamelijk vanwege het succes van films gebaseerd op personages uit Marvel-strips.

EA werkte eerder samen met Marvel-eigenaar Walt Disney om games te ontwikkelen op basis van de Star Wars-filmfranchise voor mobiele apparaten, pc’s en consoles.

De eerste daarvan, Star Wars Jedi: Fallen Order, kwam eind 2019 uit op pc, PS4 en Xbox One. Medio 2021 kreeg het een next-gen-update voor PS5 en Xbox Series S/X.

Een vervolg, getiteld Star Wars Jedi: Survivor, wordt in 2023 verwacht op pc, PS45 en Xbox Series S/X.

Het in Redwood City, Californië gevestigde EA voegt zich bij een groot aantal andere gaming-zwaargewichten die populaire superhelden hebben afgetapt voor hun titels.

Sony Interactive Entertainment heeft games gelanceerd op Spider-Man voor pc en PlayStation, terwijl Warner Bros. Interactive Entertainment games heeft ontwikkeld op basis van DC’s Batman. Meest recentelijk gaf de laatste ons een spin-off in Gotham Knights.

De inzet van EA op zijn nieuwe games komt omdat de uitgever van videogames worstelt met een vertraging van de vraag als gevolg van pieken die tijdens de pandemie zijn bereikt. Eerder in augustus voorspelde het bedrijf voor het kwartaal gecorrigeerde verkopen onder de schattingen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.