‘Disney-personage veranderde slasher-schurk’ Horrorfilm Vermoeidheid begint al

0

We hebben nu ongeveer een eeuw lang films, animatiefilms en cinema in bredere zin in ons leven.

Nu het auteursrecht op de vroegste werken op deze media afloopt en ze deel gaan uitmaken van Creative Commons, zien we langzaam maar zeker steeds meer onschuldige kinderverhalen die ooit eens waren, worden aangepast tot beproefde brandstof voor nachtmerries. Winnie de Poeh, Peter Pan en Bambi zijn er tot nu toe allemaal het slachtoffer van geworden.

Hoewel nog geen van deze bloederige hervertellingen onze schermen heeft bereikt, begint het internet in het algemeen er al genoeg van te krijgen:

In een wereld waar we al een oververzadiging van superheldenfilms hebben, lijkt het erop dat we op het punt staan ​​te worden overspoeld met een nieuw subgenre waarin creatieve commons-kinderpersonages worden veranderd in slasher-schurken.

Het nieuwste personage dat deze behandeling krijgt, is niemand minder dan lief, onschuldig Bambi – de Prins van het Woud wordt op zichzelf al een slasher-schurk en treedt volgend jaar in de onwetende voetsporen van Winnie de Poeh Bloed en honing, en de Grinch erin De gemiddelde, komen deze kerst al onze schermen terroriseren. Peter Pan: Nooitgedachtland nachtmerrie zit ook in de pijplijn.

Bambi: De afrekening regisseur, Scott Jeffrey zei het volgende over Bambi’s aanstaande moorddadige streak tegen Dread Central:

β€œDe film wordt een ongelooflijk duistere hervertelling van het verhaal uit 1928 dat we allemaal kennen en waar we van houden. Inspiratie halen uit het ontwerp dat wordt gebruikt in die van Netflix Het ritueel, zal Bambi een wrede moordmachine zijn die op de loer ligt in de wildernis. Bereid je voor op Bambi met hondsdolheid!”

Productie aan Bambi: De afrekening staat gepland om eind januari volgend jaar te beginnen, dus ITN Studios en Jagged Edge Productions verspillen geen tijd als het gaat om het op gruwelijke wijze verpesten van fan-favoriete jeugdpersonages, met Winnie de Poeh: Bloed en honing gepland voor release op 15 februari 2023.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.