De gezamenlijke militaire oefening ‘Harimau Shakti-2022’ tussen India en Maleisië begint in Kluang

0

De reikwijdte van deze oefening omvat een opdrachtplanning
Afbeeldingsbron: TWITTER/@PIB_INDIA De reikwijdte van deze oefening omvat een opdrachtplanningsoefening op bataljonsniveau en een veldoefening op compagnieniveau voor subconventionele operaties in oerwoudterrein.

Maandag vond een gezamenlijke militaire oefening plaats tussen Indiase en Maleisische troepen met als doel de interoperabiliteit bij de planning en uitvoering van verschillende operaties in oerwoudgebied te verbeteren. De gezamenlijke militaire oefening tussen India en Maleisië, ‘Harimau Shakti-2022’, begon in Pulai, Kluang, Maleisië en zal op 12 december zijn hoogtepunt bereiken. Oefening Harimau Shakti zal naar verwachting het niveau van defensiesamenwerking tussen het Indiase leger en het Maleisische leger versterken. wat op zijn beurt de bilaterale betrekkingen tussen de twee naties zal bevorderen.

De oefening is een jaarlijks trainingsevenement tussen het Indiase leger en het Maleisische leger dat sinds 2012 wordt uitgevoerd, aldus bronnen van het ministerie van Defensie. “Gevechts-ervaren troepen van het Garhwal Rifles Regiment van het Indiase leger en het Royal Malay Regiment van het Maleisische leger nemen dit jaar deel aan de oefening om ervaringen uit te wisselen die tijdens operaties zijn opgedaan om de interoperabiliteit bij de planning en uitvoering van verschillende operaties te verbeteren in oerwoudgebied’, zei het ministerie in een verklaring.

De reikwijdte van deze oefening omvat een opdrachtplanningsoefening op bataljonsniveau en veldtraining op compagnieniveau voor subconventionele operaties in oerwoudterrein, zei het. Het gezamenlijke oefenschema omvat de oprichting van een gezamenlijke commandopost, een gezamenlijk bewakingscentrum, het delen van expertise op het gebied van inzet van luchtmiddelen, technische demonstraties, slachtofferbeheer en slachtofferevacuatie, afgezien van het plannen van logistiek op bataljonsniveau, aldus de verklaring.

Gezamenlijke veldoefeningen, gezamenlijke gevechtsbesprekingen en gezamenlijke demonstraties zullen worden afgesloten met een tweedaagse valideringsoefening, waarbij speciale nadruk zal worden gelegd op het verbeteren van tactische vaardigheden en het verbeteren van de interoperabiliteit tussen de strijdkrachten om leger-tot-legerrelaties te bevorderen, aldus het ministerie. vermeld.

(Met PTI-ingangen)

LEES OOK | Maleisië koopt 18 Tejas-jets uit India; VS, Australië, Indonesië tonen interesse

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.