De explosieve video van BTS Jungkook en V over Run BTS gaat viraal; ARMY houdt van Taekook’s dans samen

0

Jungkook, BTS V
Afbeeldingsbron: TWITTER/ARCHIVEDTAEKOOK,TEKOOKMOMENTS Jungkook, BTS V

BTS Jungkook en V aka Kim Taehyung zijn een van de beste paren van de Koreaanse superband. Samen liefdevol bekend als TaeKook, is het duo niet alleen geliefd vanwege hun capriolen, maar ook vanwege hun explosieve optredens. Terwijl BTS-leden druk bezig zijn geweest om ARMY te trakteren op leuke video’s waarin ze de Run BTS-uitdaging aangaan, heeft hun laatste uitje hun fans opnieuw gewonnen. Na de solovideo van J-Hope en het gezamenlijke optreden van Suga-Jimin ging Jungkook de uitdaging aan en hoe. Hij werd vergezeld door V.

In de Run BTS-video van Jungkook en V, die nu viraal is gegaan op sociale media, zijn de twee te zien dansen met finesse terwijl ze beats matchen met de pittige track. De twee dragen geheel zwarte outfits en zijn te zien optreden in een open ruimte. Omdat de video tegen het licht is opgenomen, geeft het een dramatisch effect aan hun krachtige dansbewegingen. Bekijk hier de virale video van Jungkook en BTS V:

Ondertussen heeft Jungkook fans over de hele wereld voor zich gewonnen met zijn onlangs uitgebrachte nummer Dreamers. Het is het officiële volkslied voor de FIFA World Cup van dit jaar. Tijdens de openingsceremonie van FIFA 2022 zong de Zuid-Koreaanse ster het lied ook voor het publiek dat zich had verzameld in het Al Bayt-stadion in Qatar. Hij begon het optreden solo en werd halverwege het nummer vergezeld door de Qatarese zanger Fahad Al Kubaisi op het podium.

Ook heeft K-pop superband BTS-lid Jungkook een nieuw Amerikaans record neergezet en iTunes-hitlijsten veroverd met zijn WK-nummer ‘Dreamers’. Zodra het nummer werd uitgebracht, schoot het naar de top van iTunes-hitlijsten in tal van landen over de hele wereld, meldt aceshowbiz.com.

Slechts 13 uur nadat het voor het eerst uitkwam, had de single al nummer 1 bereikt in iTunes Top Songs-hitlijsten in ten minste 102 verschillende regio’s, waaronder ‘s werelds acht grootste muziekmarkten, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Japan, Frankrijk, Canada, Australië, Duitsland en Italië.

Bovendien vestigde ‘Dreamers’ het nieuwe record voor het snelste officiële FIFA World Cup-nummer dat nummer 1 bereikte in de iTunes Top Songs-hitlijst in de Verenigde Staten.

Volgens de Zuid-Koreaanse News Herald had het nummer slechts 2 uur en 11 minuten nodig om bovenaan de hitlijst te komen.

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.