Chetan Bhagat reageert op de ‘pervert’-opmerking van Urfi Javed, verduidelijkt virale Whatsapp-chats met vrouwen

0

Chetan Bhagat reageert op de 'pervert'-opmerking van Urfi Javed
Afbeeldingsbron: TWITTER Chetan Bhagat reageert op de ‘pervert’-opmerking van Urfi Javed

De populaire schrijver Chetan Bhagat en de sociale media-sensatie Urfi Javed staan ​​op gespannen voet met elkaar. Het duo heeft via sociale media opmerkingen over elkaar gemaakt en elkaar daarvoor uitgescholden. Het begon toen Bhagat haar een ‘afleiding’ voor jongens noemde en Urfi wraak nam door hem ‘een perverseling’ te noemen. Hoewel Bhagat later verduidelijkte dat hij uit zijn verband was geciteerd, ging Urfi (Uorfi) achter hem aan, alle wapens in vuur en vlam.

Urfi ging naar haar Instagramverhalen en deelde een reeks van zijn chats die een paar jaar geleden tijdens de #MeToo-campagne viraal waren gegaan. Hij werd vervolgens beschuldigd van seksueel wangedrag door auteur en yoga-instructeur Ira Trivedi. Nadat ze de aandacht van haar volgelingen had gevestigd op de aantijgingen tegen Bhagat, reageerde Urfi op de opmerking van de auteur: “Jongens, laten we niet vergeten hoeveel vrouwen hem beschuldigden tijdens de #MeToo-zaak!!”

Ze voegde eraan toe dat mannen als Bhagat alleen vrouwen de schuld geven en zei dat het niet nodig was haar in het gesprek te betrekken en opmerkingen te maken over het soort kleding dat ze draagt. “Mannen zoals hij zullen vrouwen altijd de schuld geven in plaats van hun eigen tekortkomingen te accepteren!! Alleen omdat je een viezerik bent, wil nog niet zeggen dat het de schuld van het meisje is of wat ze draagt!” zei Urfi.

“Mij onnodig meesleuren in een gesprek, commentaar geven op hoe mijn kleding jonge jongens afleidt, is zo stom om te zeggen! Je berichten sturen naar jonge meisjes is toch geen afleiding voor hen?” zij ging door.

Urfi wees er ook op hoe uit Bhagats opmerking bleek dat zijn manier van denken vrij ouderwets was. “Stop met het promoten van de verkrachtingscultuur, idioten daarbuiten! Vrouwenkleding de schuld geven van het gedrag van mannen is zo jaren 80. Meneer Chetan Bhagat. Wie leidde je af toen je berichten stuurde naar meisjes die half zo oud zijn als jij?” zei Uorfi. “Geef altijd het andere geslacht de schuld, en accepteer nooit je eigen tekortkomingen of fouten! Mensen zoals jij misleiden de jeugd, niet ik. Mannen aanmoedigen om de schuld bij vrouwen of hun kleding te leggen als ze schuldig zijn.”

De voormalige ‘Bigg Boss OTT’-deelnemer zei dit allemaal in een video die ze deelde, waarin ze vroeg wat de noodzaak was voor de auteur van ‘Two States’ om haar naam op een literatuurfestival te nemen, ook al is ze geen schrijfster, noch van zijn leeftijd. “Ik begrijp de noodzaak niet om mijn naam te noemen op een literatuurfestival. Ik ben geen auteur. Ook zei je dat de jeugd wordt afgeleid door het kijken naar mijn foto’s. Laat dat terzijde. Vertel me eerst waarom jij, die dubbel stuurden we berichten naar meisjes die half zo oud waren als jij? Leidde dat niet af? Werden je huwelijk en je kinderen er niet door beïnvloed?’ vroeg Urfi.

Kort nadat de Whatsapp-chats weer viraal gingen, ging Chetan Bhagat naar Twitter om hetzelfde te verduidelijken. Hij zei: “Ik heb nog nooit met iemand gesproken/gechat/ontmoet/bekend waar het wordt verspreid dat ik dat heb gedaan. Het is nep. Een leugen. Ook een non-issue. Ik heb niemand bekritiseerd. En ik denk ook dat er niets mis is. door mensen te vertellen dat ze moeten stoppen met het verspillen van tijd op Instagram en zich moeten concentreren op fitness en carrière”

Bhagat ging ook naar zijn Twitter en zei dat hij onnodig werd ondervraagd voor wat hij niet had gezegd. “Ik zei tegen jongens dat ze zich moesten concentreren op fitness en hun carrière en hun tijd niet aan Instagram moesten verspillen”, zei Bhagat. “Blijkbaar is dat niet OK! Dus knipten ze mijn verklaring af, zeiden het uit hun verband, de kop voegde dingen toe die ik nooit zei, en deden een clickbait-stuk met leeftijdsdiscriminatie erin gegooid,” voegde hij eraan toe.

(Met IANS-ingangen)

NIET MISSEN

Splitsvilla X4: Urfi Javed-Sakshi Dwivedi hoorns op slot nadat laatstgenoemde de spot dreef met zijn gevoel voor kleding

Urfi Javed hekelt Anupamaa’s roem Sudhanshu Pandey en zegt: ‘Waarom kijk je niet naar je eigen show?’

Urfi Javed kopieert Bella Hadid’s gouden longen Cannes-look? GETROL

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.