Antibacteriële vochtige doekjes, speeltjes om aan de bijtring te klemmen: tien dingen om mee te nemen tijdens het reizen met een baby

0

baby
Afbeeldingsbron: FREEPIK Dingen om mee te nemen tijdens het reizen met je baby

Het kan moeilijk zijn om te beslissen wat je meeneemt op reis met een baby en wat je achterlaat. Meestal heb je waarschijnlijk precies nodig wat je misschien nog thuis hebt liggen. Het is echter onmogelijk om alles op uw lijst mee te nemen. De checklist voor babytassen wordt om al deze redenen onder de loep genomen, waaronder gewichtsbeperkingen, de enorme moeilijkheid van het sjouwen met zoveel bagage met een baby en het gevoel dat je je hele huis hebt ingepakt voor een tweedaagse reis.

Hier zijn tien dingen die je moet meenemen als je met een baby reist:

Drager/kinderwagen

‘Draag je baby!’, een draagzak voor baby’s komt als een vermomde zegen, waardoor je je handen vrij hebt en je kleintje ook stevig aan je vastgebonden blijft. Dit is niet alleen handig tijdens de reis, het dient ook als een must-have in je tas tijdens het bezoeken van bezienswaardigheden en winkelen.

Voor kinderen die de kinderwagen zijn ontgroeid, lijkt het dragen van een kinderwagen omvangrijk, maar het is handig en minder omslachtig dan het kind in de armen te dragen. Zo niet beide, dan is een van beide een must-have bij je.

Geluidsvrij/stil speelgoed

Elke manier van reizen, lucht, weg of zee, komt in de meeste gevallen met medepassagiers in de buurt. Omwille van hun privacy en het gretige betrokkenheidsdoel van uw kind, is het een goed idee om te investeren in geluidvrij speelgoed.

Pop it-figuren, squigz, zuignaprotators, knuffels, stapelbekers, vormsorteerders, houten puzzels, vingerpoppetjes, bordboeken: de opties zijn talrijk.

Witte ruis machine

Reizen spijbelt vaak met de slaaproutine van een baby. Voeg daar nog een onbekende omgeving aan toe. Je kunt nooit zeker zijn van het geluidsniveau in een vliegtuig of hotelkamer met uitzicht op een drukke straat. Een draagbare witte ruismachine kan in zulke tijden door God gezonden blijken te zijn. (Gebruik een white noise-app op je telefoon als je geen machine hebt)

Verpleegkundige dekking

Als je moeder borstvoeding geeft, is dit je beste vriend tijdens het reizen. Een hongerige baby kan nooit gekalmeerd worden zonder een snelle sessie aan de borst. Tijdens het reizen kan dit betekenen dat je overal moet eten. Een voedingshoes kan ervoor zorgen dat u zich op uw gemak voelt als u in het openbaar moet voeden of kan gewoon de behoefte van uw omgeving zijn wanneer u aan de slag moet om uw baby te voeden.

Siliconen mat/snackbeker

Voor baby’s die hapjes eten of peuters tijdens de reguliere maaltijden, kan een siliconenmat of siliconen snackbeker het gemakkelijker maken om ze onderweg te laten snacken wanneer het hen uitkomt terwijl u door uw genoemde bezienswaardigheid voor vandaag toert of geniet van een maaltijd bij een van de lokale eetgelegenheden op uw reisbestemming.

Lichtgewicht babycover-up

Dit enkele item kan meerdere doelen dienen, het kan dienen als een dekentje voor je baby als het koud is, het kan dienen als voedingsdeken, een inbakerdoek, een schild tegen de brandende zon of een sprei op de vloer in het geval van de een snelle luierwissel moet uitvoeren.

Babythermometer

Variaties in temperatuur, verandering in de omgeving, een algemene slaaproutine die op de klippen gelopen is of de wijdverbreide blootstelling aan voedsel + water: redenen voor het fluctueren van hun geringe immuniteit en een baby die tijdens het reizen koorts krijgt, zijn veelvoorkomende situaties waarmee ouders worden geconfronteerd. Als je een babythermometer bij de hand hebt, voel je je op zulke momenten gewoon minder gestrest, omdat je de lichaamstemperatuur van de baby gemakkelijk kunt bepalen.

Klein nachtlampje

Je baby is misschien gewend aan nachtverlichting of de fonkelende straatverlichting die door je raamgordijnen komt. Pikduisternis is misschien geen troost voor hen, maar tijdens het reizen heeft de hotelkamer misschien geen van beide waar uw baby aan gewend is. Een lichtgewicht nachtlampje dat batterijloos is en op een simpele USB werkt, kan handig zijn tijdens het reizen voor dat doel.

Clip op bijtring/fopspeen

Een baby die doorkomende tandjes krijgt, is vaak moeilijk te hanteren. Een bijtring die aan de kleding van de baby kan worden geklikt, maakt het gemakkelijker voor u om hem bij de hand te hebben voor wanneer ze afgeleid moeten worden, kieskeurig lijken of gewoon behoefte hebben aan wat kalmering.

Antibacteriële natte doekjes

Noem het kieskeurig, maar deze antibacteriële doekjes voor onderweg kunnen handig zijn om de omgeving van je baby af te vegen tijdens een lange reis in het openbaar vervoer, in een park terwijl je kleintje net op een vuile plek heeft gespeeld, terwijl dineren in een lokaal restaurant als u de behoefte voelt om voorzichtig te zijn met de hygiëne van de tafel of het bestek of in tijden dat er geen toegang is tot gewoon water en zeep om de handen te wassen.

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.