9-jarige doodgedrukt door auto van BJP-parlementslid in Lucknow, ‘niet-geïdentificeerde’ bestuurder geboekt

0

Volgens buurtbewoners kwam het parlementslid niet eens opdagen om de zijne te betalen
Afbeeldingsbron: VERTEGENWOORDIGER Volgens buurtbewoners kwam het parlementslid niet eens opdagen om zijn condoleances aan de familie te betuigen.

Uttar PradeshEen 9-jarige jongen zou zondag in het Basti-district zijn neergemaaid door een SUV van een leider van de Bhartiya Janta-partij (BJP), aldus de politie. De onbekende bestuurder van de SUV is geboekt, voegde de politie eraan toe. De 2e standaard student, Abhishek Rajbhar, werd doodgedrukt onder de wielen van een SUV die toebehoorde aan het lokale BJP-parlementslid Harish Dwivedi nabij de Hardiya-benzinepomp in het Basti-district.

De jongen werd doorverwezen naar het traumacentrum in Lucknow, maar bezweek aan de verwondingen. De politie diende zondagavond een FIR in nadat de camerabeelden van het incident viraal gingen. Basti-hoofdinspecteur van politie, Ashish Srivastava, zei dat een FIR op beschuldiging van dood door nalatigheid en onbezonnen rijden of rijden op een openbare weg is geregistreerd tegen de niet-geïdentificeerde bestuurder van de SUV van het BJP-parlementslid en dat er een onderzoek gaande is.

“We zullen de bestuurder achter het stuur van de SUV, die het incident veroorzaakte, niet sparen. Twee voertuigen van de BJP-parlementslid zijn gespot op de cameratoezicht. Een officier van CO-rang onderzoekt de zaak. De post-mortem van de jongen heeft uitgevoerd,” voegde hij eraan toe.

De vader van het slachtoffer, Shatrughan Rajbhar, zei dat de politie tot nu toe geen actie heeft ondernomen tegen het BJP-parlementslid of de bestuurder, ondanks dat het parlementslid en zijn voertuig duidelijk zichtbaar zijn op de camerabeelden die zijn teruggevonden op de plek van het incident. Volgens buurtbewoners kwam het parlementslid niet eens opdagen om zijn condoleances aan de familie te betuigen.

Ondertussen toont een 87 seconden durende CCTV-opname van de plek twee SUV’s na het incident, waarbij ook een van de SUV’s bumper beschadigd is, voegde de politie eraan toe.

(Met input van IANS)

LEES OOK | Nepal: Vier politieagenten in verkiezingsdienst komen om bij ongeval

LEES OOK | UP: Vier doden, vier gewonden bij auto-ongeluk op Yamuna Expressway

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.