Yacht Club Games reageert op 28 minuten Shovel Knight Dig Speedrun

0

Shovel Knight Dig, het nieuwste van de veelgeprezen ontwikkelaar Yacht Club Games en Nitrome, is nog maar een paar maanden uit en de speedruns voor de game zijn verbazingwekkend om te zien. Terwijl de meesten van ons nog bezig waren met het afstoffen van ons graafgereedschap, heeft Shovel Knight-superfan DanTheVP al bedacht hoe hij het True Ending van het spel in een zinderende 28 minuten kan voltooien. Dus rijd mee met Celia en Woz van Yacht Club Games terwijl ze getuige zijn van deze ongelooflijke prestatie.

Zorg ervoor dat je meer van DanTheVP bekijkt door hem hier te volgen:

https://twitter.com/DantheVP

https://www.twitch.tv/danthevp

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.