Xbox Game Pass november 2022: Vampire Survivors, Football Manager 2023, Somerville en meer

0

Xbox Game Pass brengt in de eerste helft van november 9 nieuwe titels, waaronder vijf day-one releases. Onder hen hebben we Somerville, een atmosferisch spel in filmstijl waarin je in de nasleep van een catastrofe terechtkomt, terwijl je een landelijk landschap verkent om de mysteries van de bezoekers van de aarde te ontrafelen. De game wordt op 15 november gelanceerd op pc, Xbox One en Xbox Series S/X. Op dezelfde dag worden abonnees ook getrakteerd op Obsidian’s Pentiment, een historisch verhaal dat je in de schoenen van meesterkunstenaar Andreas Maler plaatst, te midden van moorden in een organisch geïllustreerde Beierse Alpen.

Op dit moment kun je je verdiepen in The Legend of Tianding, een side-scrolling beat ’em-up-game die het verhaal vertelt van de Taiwanese volksheld Liao Tianding. Naast het beheersen van bewegingen, worden spelers in platformzones en minigames voor straatgokken gegooid, terwijl ze de oogverblindende straten van de regio in het begin van de 20e eeuw verkennen. The Legend of Tianding is nu beschikbaar voor Game Pass-abonnees op pc, Xbox Cloud, Xbox One en Xbox Series S/X. De game was oorspronkelijk gegroepeerd als onderdeel van de line-up van oktober, maar liep vertraging op tot deze maand.

Dan is er Football Manager 2023, dat op 7 november uitkomt in India, via cloud, console en pc, terwijl je je club naar de overwinning leidt in deze tactische simulatietitel. Op 3 november worden spelers getrakteerd op Ghost Song, een 2D sci-fi Metroidvania waarin je door de desolate maan van Lorian reist, buitenaardse wezens neerschiet en de verwrongen grotten verkent om lang begraven geheimen aan het licht te brengen. Ghost Song wordt vanaf de eerste dag gelanceerd op cloud, console en pc.

God of War: Ragnarök naar Call of Duty Warzone 2.0, de grootste games die in november worden gelanceerd

Naast lanceringen op de eerste dag, hebben we indie, schurkachtige edelsteen Vampire Survivors eindelijk uitgebracht op Xbox One en Xbox Series S/X. De bullet hell-titel van ontwikkelaar poncle bevat geen samenhangend verhaal en werpt je rechtstreeks in de actie om duizenden nachtwezens neer te maaien, terwijl je extraatjes verdient zoals bijbels, een hele reeks aanvalspatronen en knoflook om de vijanden op afstand te houden. Vampire Survivors verschijnt op 10 november op console. Het is momenteel beschikbaar op PC Steam voor Rs. 249.

Dan is er Return to Monkey Island, dat de boog van Guybrush Threepwood voortzet, die voor het laatst opgesloten zat in een strijd van verstand met zijn aartsvijand, de zombiepiraat LeChuck. Het wordt op 8 november gelanceerd op cloud, pc, Xbox One en Xbox Series S/X.

De laatste twee titels zijn een beetje oud en zetten de trend van Xbox voort om het verhaal van Clementine te voltooien in de veelgeprezen Telltale’s The Walking Dead-serie. Zowel A New Frontier als de spin-off Michonne kunnen nu gratis worden gedownload op pc.

Daarom is hier een lijst met alle nieuwe games die vanaf vandaag, 2 november, naar Xbox Game Pass komen:

2 november (nu beschikbaar)

De legende van Tianding — pc, cloud en console

The Walking Dead: A New Frontier – Het volledige seizoen — PC

The Walking Dead: Michonne – Het complete seizoen — PC

3 november

Ghost Song — pc, cloud en console

7 november

Football Manager 2023 — PC

Football Manager 2023 Consoleversie — pc, cloud en console

8 november

Keer terug naar Monkey Island — pc, cloud en console

10 november

Vampire Survivors — console

15 november

Pentiment — pc, cloud en console

Somerville — PC en console

En zoals gewoonlijk heeft Microsoft bevestigd dat sommige titels Game Pass zullen verlaten. Op 8 november kun je afscheid nemen van Football Manager 2022, wat een gegeven is sinds de nieuwe iteratie die dag wordt gelanceerd. Op 15 november worden vijf games verwijderd: Art of Rally, Fae Tactics, Next Space Rebel, One Step from Eden en Supraland. Voordat ze uit de dienst verdwijnen, kun je er natuurlijk voor kiezen om ze met 20 procent korting te kopen.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.