Warmtepompwaarschuwing terwijl EDF Britten aanspoort om cruciale wijzigingen door te voeren alvorens de ketel te vervangen | Wetenschap | Nieuws

0

Ambtenaren van EDF hebben er bij huishoudens die op zoek zijn naar warmtepompen in het VK op aangedrongen om ervoor te zorgen dat hun huis voldoende geïsoleerd is om ervoor te zorgen dat het verwarmingssysteem daadwerkelijk efficiënt is. In een gesprek met Express.co.uk merkte Philippe Commaret, de Managing Director of Customers bij EDF, op dat Britse huiseigenaren ervoor moeten zorgen dat hun huis goed geïsoleerd is, anders is de warmtepomp mogelijk niet efficiënt. Toen de Russische invasie van Oekraïne de gasrekening het afgelopen jaar tot recordhoogten deed stijgen, zijn velen overgestapt op warmtepompen, die op elektriciteit werken en worden beschouwd als energiezuiniger en veel goedkoper in gebruik dan traditionele gasketels.

De regering is erop gebrand om de installatietarieven voor warmtepompen in het VK te versnellen en lanceerde de Boiler Upgrade Scheme, die tot £ 5.000 aan subsidies biedt om huishoudens te helpen hun verouderde gasketels te vervangen door warmtepompen.

De heer Commaret merkte op dat ondanks het feit dat warmtepomptechnologie zich goed heeft bewezen met miljoenen installaties verspreid over het Verenigd Koninkrijk, de installatiesnelheid van warmtepompen laag is.

In een gesprek met Express.co.uk geloofde hij dat een belangrijke factor die de industrie tegenhoudt, het feit is dat veel “Britse huishoudens niet voldoende geïsoleerd zijn om warmtepompen te plaatsen”.

Isolatie wordt geprezen als een manier om de energierekening “permanent” te verlagen door de hoeveelheid energie die het onroerend goed verbruikt te verminderen.

Bij de opening van een nieuw trainingscentrum voor warmtepompen door EDF, CB Heating en Daikin, merkte de heer Commaret op dat het land “enorme inspanningen op het gebied van isolatie” nodig heeft om Britse huishoudens klaar te maken voor warmtepompen.

Hij zei: “De reden daarvoor is dat de warmtepomp in feite de warmte van de lucht van buiten het huis haalt.

“Wat eigenlijk heel efficiënt is aan een warmtepomp, is dat je voor een bepaalde hoeveelheid warmte die je nodig hebt om je huis te verwarmen, dankzij warmtepompen maar een derde van deze energie nodig hebt om deze warmte op te wekken.

“Omdat de warmte van buiten het huis komt, komt die niet van de energie die je gebruikt om de warmtepomp te laten werken, wat heel anders is dan de gasketel. In een gasketel verbrand je het gas, dat genereert de warmte, dus het rendement is veel lager dan de warmtepomp.”

LEES MEER: Rishi Sunak drong aan op het ‘onmiddellijk’ afschaffen van de betalingsregeling voor warmtepompen

De heer Commaret merkte op dat isolatie in huizen in het VK een “echt probleem” is, want als een huis energie-inefficiënt is, zal er meer warmte weglekken, wat betekent dat de warmtepomp meer warmte van buitenaf moet aanvoeren om het huis warm te houden. warm.

Hij waarschuwde: “Er komt een moment dat als je huis niet voldoende geïsoleerd is, het installeren van een warmtepomp in feite niet efficiënt is. Daarom zien we bij EDF dat het onze rol is om klanten in staat te stellen te bepalen of een warmtepomp iets is dat aan hun behoeften voldoet of niet.

“Wat we niet willen, is dat klanten aan het eind klagen. We willen dat de klanten de beste oplossingen hebben. Als we het gevoel hebben dat klanten geïnteresseerd zijn in warmtepompen, maar hun huis niet geschikt is voor warmtepompen, dan geval pleiten we ervoor dat ze hun huis isoleren.

“Als het huis duidelijk al geschikt is voor een warmtepomp, is het heel gemakkelijk om daar advies en oplossingen over te geven, dus dat is echt de rol die we willen spelen.”

NIET MISSEN:
Sterk dalende prijs van getijdenenergie om een ​​goedkope vermogensboost op gang te brengen [REPORT]
Lijst van experts met onsterfelijkheidsgevaren als anti-verouderingsdoorbraken gemaakt [INSIGHT]
Astronoom laat £ 400.000 over aan ‘beste vriend’ – maar zegt niet wie hij is [REVEAL]

Dit komt wanneer Grant Shapps, de bedrijfssecretaris, naar verluidt een nieuw fonds van £ 1 miljard zal aankondigen dat huishoudens zal helpen bij het betalen van de kosten van energie-efficiënte infrastructuur en apparaten voor hun huizen.

Via dit fonds, ook wel ‘eco plus’ genoemd, krijgen woningen geld om de installatiekosten te dekken van verschillende producten om hun huis energiezuinig te maken.

Deze actie maakt deel uit van de bredere groene agenda van de regering om het energieverbruik van huishoudens vóór 2030 met 15 procent te verminderen. Tot de producten en diensten waarvoor kan worden betaald, behoren onder meer de installatie van zolder- en spouwmuurisolatie.

Bovendien zal de nieuwe subsidieregeling naar verluidt betrekking hebben op slimme verwarmingsregelingen zoals geavanceerde thermostaten en thermostatische kranen. Ongeveer 70.000 zullen worden gedekt door het hangende overheidsinitiatief dat de energierekeningen voor huishoudens in het hele land zal verlagen.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.