Vivo Y02 Design Renders onthuld; Lanceringsdatum, specificaties getipt: rapport

0

Vivo Y02 zal naar verwachting binnenkort de cover breken, maar Vivo bleef de lippen stijf op elkaar houden over deze aankomende smartphone. Veronderstelde weergaven van deze smartphone zijn nu opgedoken en suggereren een gedetailleerde kijk op het ontwerp. Aangenomen wordt dat het een opvolger is van de Vivo Y01 en een vergelijkbare ontwerptaal volgt. De Y02 is afgebeeld met een inkeping in waterdruppelstijl. Er wordt gezegd dat het smalle randen krijgt met een dikke kin aan de onderkant. Bovendien heeft een opmerkelijke tipgever laten doorschemeren dat deze smartphone binnenkort op de wereldmarkt kan worden gelanceerd.

Volgens een MySmartPrice-rapport in samenwerking met tipgever Paras Guglani (Twitter: @passionategeekz), zal de Vivo Y02 op 28 november op de wereldmarkten debuteren. Er is geen officieel bericht van Vivo, maar de verwachting is dat hij tijdens de eerste week van december.

Dit rapport bevat ook vermeende ontwerpweergaven van de Vivo Y02. Het lijkt een inkeping in waterdruppelstijl aan de voorkant te krijgen met smalle randen en een dikke kin. De rechthoekige cameramodule aan de achterkant is afgebeeld om een ​​ronde uitsparing te huisvesten. Er wordt gezegd dat het wordt geleverd met een enkele achteruitrijcamera en LED-flitser.

Er wordt gezegd dat de Vivo Y02 wordt geleverd met een plastic achterpaneel en frame. Het is afgebeeld met sportieve volumeknoppen en een aan / uit-knop aan de rechterkant van de handset. De tipgever suggereert ook dat de handset mogelijk wordt geleverd met 3 GB RAM en een batterij van 5000 mAh.

Deze vermeende ontwerpweergaven lijken vergelijkbaar met de onlangs gelekte Vivo Y02-promotieafbeelding. Er wordt ook vermeld dat deze smartphone mogelijk een 6,51-inch HD + LCD IPS-scherm heeft. Onder de motorkap zou deze Vivo-smartphone een MediaTek Helio P22 SoC kunnen bevatten. Het zou een 8 megapixel hoofdcamera en een 5 megapixel selfiecamera kunnen krijgen. Dit toestel zou kunnen worden geprijsd op Rs. 8.499 in India.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Volg Gadgets 360 op voor het laatste technische nieuws en recensies Twitteren, Facebook en Google Nieuws. Abonneer je op ons YouTube-kanaal voor de nieuwste video’s over gadgets en technologie.

iPhone 15 Pro-serie kan solid-state-knoppen bevatten, hints Apple-leverancier: rapport

De pc-systeemvereisten van Callisto Protocol aangekondigd

Aanbevolen video van de dag

Snapdragon 8 Gen 2-chipset: alles wat u moet weten

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.