The Witcher 3: CD Projekt Red deelt alles wat nieuw is in de volgende generatie versie

0

CD Projekt Red heeft eindelijk gameplay-opnames gedeeld van The Witcher 3: Wild Hunt’s PlayStation 5- en Xbox Series-versies, en onthult ook elke upgrade die naar de next-gen-versie van de 2015 RPG komt.

Tijdens een livestream van CD Projekt Red Twitch werd onthuld dat een handvol ontwikkelaars de geüpgradede beelden, gloednieuwe missies, cross-progressie en meer schetsen die naar The Witcher 3 komen wanneer de update op 14 december wordt uitgebracht.

CD Projekt Red bevestigde dat grafische instellingen aan de console zullen worden toegevoegd, waardoor spelers kunnen kiezen tussen 30 frames per seconde met ray tracing of 60 frames per seconde zonder. Dit zal beschikbaar zijn op alle next-gen consoles, inclusief Xbox Series S.

De DLC gebaseerd op The Witcher Netflix-serie is ook uitgebreid naar een eigen zoektocht, die de speler beloont met het eerder aangekondigde pantser gebaseerd op Henry Cavills versie van Geralt. Er is ook een alternatieve outfit toegevoegd voor Dandelion, waardoor hij lijkt op Jaskier uit de Netflix-serie.

Meerdere verbeteringen in de kwaliteit van leven

CD Projekt Red heeft ook aangekondigd dat er cross-progression komt naar de next-gen-versie van The Witcher 3, wat betekent dat spelers hun save kunnen delen tussen PlayStation 5, Xbox Series en pc.

Haptische feedback is toegevoegd aan de PS5-versie van de game, waardoor de controller op verschillende manieren trilt wanneer spelers zwaarden botsen met vijanden of magische tekens gebruiken.

Nu we het er toch over hebben, de kwaliteit van leven is ook verbeterd met betrekking tot het gebruik van magie. De activering van de linkerbumper om tussen verschillende tekens te schakelen, kan nu worden gewijzigd, dus wanneer spelers de knop ingedrukt houden, veranderen de gezichtsknoppen om ze allemaal weer te geven. Hoewel iets geavanceerder, is deze toevoeging bedoeld om spelers ondergedompeld te laten blijven in gevechten zonder een menu te hoeven openen.

Andere verbeteringen aan de kwaliteit van leven zijn onder meer wijzigingen aan de kaart, aangezien een nieuwe filterinstelling alle vervelende vraagtekens opruimt die elk van de werelden van The Witcher 3 vullen. Dit is ook bedoeld om meer onderdompeling aan het spel toe te voegen, aangezien spelers verschillende gebeurtenissen natuurlijker kunnen tegenkomen in plaats van ze als een checklist te beschouwen.

De minikaart is ook dynamischer gemaakt en de doelen op het scherm verdwijnen nu als spelers de wereld te paard verkennen of vechten in gevechten. Het kan echter weer worden geopend met een enkele druk op de knop, waardoor Geralt niet verdwaalt terwijl hij The Continent verkent.

Er zijn ook enkele kleine toegankelijkheidsfuncties toegevoegd, waaronder de mogelijkheid om de linker joystick te veranderen in automatisch sprinten (in plaats van dat het een gezichtsknop is) en meer ondertitelingsinstellingen.

CD Projekt Red heeft ook een aantal zoekbugs en prestatieproblemen aangepakt, naast het verbeteren van verschillende modellen van gebladerte en andere achtergrondkenmerken.

Voor pc voegt de next-gen update ray tracing toe naast uitgebreidere aanpassingsmogelijkheden en een nieuwe fotomodus. Er wordt ook een nieuwe camerahoek toegevoegd voor meer dramatische en filmische gameplay. De optionele camera zit iets dichter bij Geralt en opzij, enigszins vergelijkbaar met de originele onthullingstrailer van The Witcher 3.

De release van de volgende generatie Witcher 3-updates vindt binnenkort plaats

Oorspronkelijk werd verwacht dat de next-gen-update vorig jaar zou worden uitgebracht, maar twee keer werd uitgesteld, waarbij de externe studio Saber Interactive oorspronkelijk de nieuwe versie ontwikkelde. CD Projekt Red nam zichzelf over in april 2022, maar hield vol dat de game “niet in de hel van ontwikkeling was”.

Een datum voor het vierde kwartaal werd uitgesteld in mei, maar velen waren nog steeds bezorgd gezien de twee eerdere vertragingen, om nog maar te zwijgen van het naderende einde van het jaar, maar CD Projekt Red zal schijnbaar zijn doel halen na de aankondiging van de decemberdatum eerder in november.

In onze 9/10 recensie van de originele release zei IGN: “Enorm groot en minutieus gedetailleerd, The Witcher 3 beëindigt het verhaal van Geralt op een hoog niveau”, en het won ook onze Game of the Year.

Ryan Dinsdale is een IGN-freelancer en waarnemend Britse nieuwsredacteur. Hij zal de hele dag over The Witcher praten.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.