Tamil Nadu: IMD voorspelt onder normale regenval tot 8 december

0

De IMD zei in een verklaring dat 16 districten van Tamil Nadu
Afbeeldingsbron: BESTAND De IMD zei in een verklaring dat 16 districten van Tamil Nadu geen regen hebben gehad en 22 districten minder dan gemiddelde regen hebben gekregen.

De Meteorologische Dienst van India (IMD) heeft voorspeld dat er in Tamil Nadu en Puducherry voor de komende twee weken tot 8 december minder regen zal vallen dan normaal.

IMD-functionarissen vertelden mediapersonen dat de weermodellen een verminderde regenval laten zien. De Met-afdeling zei ook dat er tot dinsdag geïsoleerde of lichte regen wordt verwacht.

De weermannen zeiden ook dat aangezien er geen grote weersystemen in de Golf van Bengalen zijn, er kans is op zware regenval in Tamil Nadu. Van 17 tot 23 november registreerde de staat slechts 3 mm neerslag tegen een verwachte gemiddelde van 34 mm gedurende die periode.

De IMD zei in een verklaring dat 16 districten van Tamil Nadu geen regen hebben gehad en 22 districten minder dan gemiddelde regen hebben gekregen. De weerman heeft in zijn uitgebreide voorspelling melding gemaakt van de mogelijkheid van een lagedrukgebied boven de zuidoostelijke Golf van Bengalen en de Andamanse Zee rond de tweede week van december.

Het weerbureau zei echter dat het de impact op de staat in de gaten hield.

LEES OOK | Tamil Nadu: De politie verspreidt berichten naar school nadat kinderen flauwvallen in de bus

LEES OOK | Tamil Nadu: 1 gewond, meerdere voertuigen beschadigd door instorting schoolmuur in Triplicane

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.