‘Stranger Things’-fans peinzen over het perfecte einde voor elf

0

Vreemdere dingen fans draaien, bij gebrek aan een beter woord, hun duimen totdat het vijfde en laatste seizoen dit ambitieuze verhaal ergens langs de lijn beëindigt. Zoals met elke andere geliefde franchise die niet noodzakelijkerwijs langer welkom is, hebben de Strangers ook een paar ideeën over de uiteindelijke oplossing, en het voorspelt niet per se veel goeds voor de hoofdheldin.

In de tussentijd, Huis van de Draak fans hebben zich net gerealiseerd dat de maker, George RR Martin, mensen eigenlijk aanmoedigt om partij te kiezen in het conflict tussen Groenen en Zwarten, hoewel dit voor hem meer te maken heeft met het begrijpen van de nuances van het tegenstrijdige verhaal van de geschiedenis dan met het voeden van de ovens van eindeloze sociale media-debatten. Als dat handig gebeurt om de reputatie van het verhaal te versterken, nou, dan zullen we die bijwerking gewoon moeten accepteren.

In ieder geval, hier is je dagelijkse overzicht van fantasienieuws en virale ontwikkelingen uit de hele online wereld.

Sommige mensen verdedigen nog steeds De ringen van de macht ook na afloop ervan

Afbeelding via Prime Video

De ringen van de macht is een van de meest verdeeldheid zaaiende televisieshows in de recente geschiedenis, waarbij de Tolkien-fandom in tweeën wordt gedeeld en alle anderen in verwarring worden gebracht over de vooruitzichten. Hoewel veel kijkers volhouden dat het ondanks het verbluffende budget een middelmatige poging tot live-actie is, krijgt de Prime-serie meer liefde via de media in de vorm van second opinion en impopulaire hot takes. Het nieuwste van deze regeneratieve golf komt met dank aan een website die bekend is onder geek-kringen, dus misschien wil je het eens lezen als je nieuwsgierig bent naar de zaak die nu wordt gemaakt.

George RR Martin moedigt aan Huis van de Draak fans om partij te kiezen, maar ze weten niet zeker of de man hun voorliefde voor de zwarten begrijpt

Afbeelding via HBO Max

George RR Martin heeft altijd al de moreel grijze aard van de mensheid willen benadrukken door deze serieus af te beelden door middel van de onderstromen van de geschiedenis. Die creatieve neiging bereikte zeker nieuwe hoogten in Vuur en bloedwaarop Huis van de Draak is gebaseerd. Nu we het hele verhaal in live-actie hebben gezien met charismatische acteurs als Emma D’Arcy en Matt Damon die het Black-ensemble leiden, kunnen fans niet anders dan voor hen kiezen. Zelfs bij het bespreken van een recent interview waarin Martin sprak over het belang van het betreden van die dunne lijn tussen de zwarten en de groenen, lijken de meesten de voorkeur te geven aan Rhaenyra boven Alicent en haar vader Otto. Misschien Huis van de Draak faalde het verhaal in dat opzicht. Misschien zijn Rhaenyra en Daemon te overtuigend voor een redelijke discussie. Maar het resultaat is toch hetzelfde.

Dit is hoe Vreemdere dingen zou moeten eindigen, volgens de fandom

Afbeelding via Netflix

Je zou kunnen denken dat iedereen daar nog lang en gelukkig om schreeuwt als het gaat om hun favoriet Vreemdere dingen karakters, maar het lijkt erop dat het beste idee van de fandom over hoe het verhaal zou moeten eindigen, Griekse tragedies een run voor hun geld zal geven, althans wat Eleven betreft. Inderdaad, in een recente Reddit-thread waar de meeste Strangers het mee eens lijken te zijn, wordt gesuggereerd dat Eleven de plaats van Vecna ​​zou moeten innemen als de nieuwe heerser van de Upside Down, omdat dit de enige manier is waarop de wereld in vrede kan leven en zich geen zorgen hoeft te maken over het openen van nieuwe poorten. in die helse weerspiegeling van de werkelijkheid. En wat als de arme Mike de rest van zijn leven hopeloos getraumatiseerd zal zijn? Er lijkt altijd een prijs te moeten worden betaald voor jonge hoofdrolspelers, en die van hen is na al die jaren zeker verschuldigd.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.