Richa Chadha’s Galwan-tweetrij: klacht ingediend tegen actrice; Raveena Tandon & Swara Bhasker reageren

0

Raveena Tandon, Richa Chadha, Swara Bhasker
Afbeeldingsbron: BESTANDSBEELD Raveena Tandon, Richa Chadha & Swara Bhasker

Richa Chadha’s Galwan Tweet Rij: De minister van Binnenlandse Zaken van Madhya Pradesh, Narottam Mishra, zei dat hij een klacht tegen de actrice heeft ontvangen vanwege haar tweet waarin ze verwees naar de botsing in Galwan Valley in 2020, en hij heeft hetzelfde doorgestuurd naar de politie voor juridisch advies. Hij bekritiseerde ook de acteur en zei dat haar tweet haar “tukde-tukde” -mentaliteit liet zien.

De acteur had getweet “Galwan zegt hallo” als reactie op de verklaring van de commandant van het noordelijke leger, luitenant-generaal Upendra Dwivedi, dat het Indiase leger “wacht op bevelen van de regering” om het door Pakistan bezette Kasjmir (PoK) terug te winnen.

Chadha’s tweet veroorzaakte een hevige terugslag op Twitter, waarbij netizens, waaronder beroemdheden, haar bekritiseerden omdat ze de spot dreef met het offer van de Indiase strijdkrachten.

In een videoverklaring op zaterdag zei Mishra dat de acteur zou moeten leren onderscheid te maken tussen het leger en de bioscoop. “Er is een verschil tussen het echte leven en het echte leven”, zei de minister, terwijl hij Chadha uitdaagde om het leven te leiden van een soldaat, die in extreme weersomstandigheden leeft om het land te beschermen.

“Uw opmerking heeft de patriotten gekwetst. Deze opmerking toont haar ‘tukde-tukde’-mentaliteit. Ik heb een klacht tegen haar ontvangen en heb deze voor juridisch advies naar de politie gestuurd,” zei Mishra. Voor de onervarenen is “Tukde-Tukde” een term die vaak wordt gebruikt door rechtse partijen om de oppositie aan te vallen, met name linkse en linkse partijen en degenen die hen steunen.

Raveena Tandon reageert op Richa’s Galwan-opmerking

Een journalist ging naar Twitter en deelde een screenshot van de tweet van Richa Chadha en schreef: “De afgelopen vier decennia is ISI-geld Bollywood binnengevlogen. Soms openlijk via de onderwereld, soms heimelijk via zijn bezittingen. Niets anders verklaart het bestaan ​​van zulke bloedverraders. … Richa Chadha. Raveena reageerde op hem en antwoordde: “Knuppel alsjeblieft niet alles bij elkaar of generaliseer. Dit genereert haat jegens de Hindi filmindustrie. Al die tijd zijn en zijn er sterke patriotten in de industrie die door enkelen onder de bus worden gegooid en al het goede werk dat wordt gedaan, wordt vervolgens met wrok en venijn beantwoord.

De tweet van Swara Bhasker

Swara Bhasker steunde Richa en twitterde: “@RichaChadha kracht en liefde voor jou! (blue heart emoji).”

Ondertussen bekritiseerden verschillende Bollywood-beroemdheden Richa nadat ze in een nu verwijderde tweet zei: “Galwan zegt hallo”. Onder andere Anupam Kher, Akshay Kumar en Kay Kay Menon twitterden kritiek op Richa.

Na het verzet had Chadha een verontschuldiging aangeboden op sociale media en zei dat ze niet van plan was de gevoelens van het Indiase leger te kwetsen.

India en China zijn al meer dan 29 maanden verwikkeld in een grensconflict in het oosten van Ladakh. De bilaterale relatie kwam onder zware druk te staan ​​na de botsing in de Galwan-vallei in Oost-Ladakh in juni 2020.

(Met PTI-ingangen)

Laatste entertainmentnieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.