Pokemon Legends: Arceus is nu verkrijgbaar en $ 5 korting

0

Pokemon Legends: Arceus is nu uit voor Nintendo Switch. Het is een open-wereld kijk op de franchise die zich lang geleden afspeelt in de Sinnoh-regio. Je kunt het spel nu oppakken (het is even $ 5 korting bij Amazon. Ook verkrijgbaar bij Amazon verenigd koninkrijk).

Pokemon Legends: Arceus, ontwikkeld door Game Freak, brengt spelers terug in de tijd voordat de Sinnoh-regio werd uitgebouwd tot wat het is in de Diamond- en Pearl-spellen. Jouw taak is om een ​​uitgestrekte open wereld te verkennen terwijl je onderzoek doet naar wilde Pokemon om de eerste Pokedex van het gebied te voltooien.

Pre-order Pokemon Legends: Arceus

Pokemon Legends: Arceus voor Switch

In tegenstelling tot oh zo veel games tegenwoordig, is er maar één editie van Pokemon Legends: Arceus, en dit is het.

Pokemon Legends: Arceus-trailers

Wat is Pokemon Legends: Arceus?

Het is een open wereld Pokemon. Terwijl je verkent, kun je proberen Pokemon te besluipen en een Poke Ball gooien om ze te vangen. Als je ze moet verzwakken voordat ze te vangen zijn, kun je een Poke Ball met een van je Pokemon naar ze gooien en begint een standaard turn-based gevecht. En omdat dit spel zich in het verleden afspeelt, zijn de Poke Balls die je gebruikt van hout en komt er stoom uit als je een wezen met succes verstrikt.

De starter-Pokemon voor het spel zijn Rowlet, Cyndaquil en Oshawott, die je ontvangt van een professor die ze heeft opgepikt tijdens een reis door verschillende regio’s. Tijdens je avontuur ontdek je de waarheid achter een legendarische Pokemon genaamd Arceus, die zogenaamd ‘alles wat er in deze wereld is’ heeft gevormd. Klinkt zwaar.

Lees onze Pokemon Legends: Arceus-recensie voor onze volledige kijk erop.

Pre-order gidsen

Chris Reed is handelsredacteur en dealsexpert bij IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @_chrisreed.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.