Nieuwe Deus Ex-game in zeer vroege ontwikkeling bij Eidos-Montréal: rapport

0

Een nieuwe Deus Ex-game is naar verluidt in “heel erg vroege” ontwikkeling. Volgens Bloomberg-verslaggever Jason Schreier werkt Eidos-Montréal aan een Deus Ex-game, naast een nieuw IP-adres, en werkt het samen met Xbox om samen de nieuwe Fable te ontwikkelen. Het nieuws komt in de nasleep van het feit dat moederbedrijf Embracer Group Onoma – voorheen Square Enix Montréal – slechts drie weken…

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.