LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is nu beschikbaar

0

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga is nu beschikbaar voor PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en pc (pfff). Het is de grootste game tot nu toe in de hele LEGO-serie. Hiermee kun je de verhalen van alle negen hoofdfilms spelen, en je hoeft ze ook niet in volgorde af te spelen. Je kunt naar believen van film naar film springen en in elke scène vallen die je maar wilt spelen.

De game is beschikbaar in een aantal edities die met verschillende dingen worden geleverd. We hebben alle informatie die je nodig hebt hieronder, dus laten we er naar toe gaan.

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga standaardeditie

PS5

PS4

Xbox-serie X / Xbox One

Nintendo-schakelaar

PC

De standaardeditie van de game wordt gewoon bij de game geleverd. Maar dat is alles wat je echt nodig hebt, toch?

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga Deluxe-editie

PS5

PS4

Xbox One / Serie X

Nintendo-schakelaar

PC

De deluxe editie bevat het spel zelf, evenals de volgende extra’s:

  • Hoesje met hoes waarmee je Darth Vader kunt ontmaskeren
  • Luke Skywalker met LEGO minifiguur van Blue Milk
  • Personageverzameling (6 personagepakketten)

Je bestuurt personages als Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Rey en Finn, maar ook schurken als Darth Vader en Kylo Ren. Gevechten zijn geüpgraded met een combo-systeem, evenals vijandelijke gezondheidsbalken die de oude one-hit-kill-gevechten vervangen.

Sinds LEGO Star Wars: The Force Awakens de laatste game in de serie was, vertegenwoordigt The Skywalker Saga de eerste keer dat The Last Jedi en The Rise of Skywalker in speelbaar LEGO-formaat zijn verschenen. Bekijk onze LEGO Star Wars: The Skywalker Saga review voor meer details.

Pre-order gidsen

Chris Reed is de winkel- en handelsredacteur van IGN. Je kunt hem volgen op Twitter @_chrisreed.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.