IGN UK Podcast 672: Atomic Heart is een echt spel

0

Het jaar is 2022. Het Bounty-debat blijft ook woeden nu er een schisma dreigt te ontstaan ​​op de IGN UK Podcast. Maar daarvoor arriveren Cardy, Matt en Emma in je oren om alles te vertellen over waarom je enthousiast zou moeten zijn voor Atomic Heart, Warzone 2.0 zou moeten bekijken en de nieuwe show van de makers van Dark, 1899 zou moeten bekijken.

Als je er zin in hebt, koop dan hier tickets voor onze liveshow in Londen op 2 december: https://www.eventbrite.com/e/ign-uks-the-podcast-before-christmas-tickets-445286492887

Heb je een spel voor ons om te spelen of heb je feedback over de show die je wilt voorlezen? Stuur ons een e-mail: ign_ukfeedback@ign.com.

IGN UK Podcast 672: Atomic Heart is een echt spel

  • IGN UK Podcast 671: Black Panther: Mars Bars Forever
  • IGN UK Podcast 670: Zoenen met Sonic en Long Furbys
  • IGN UK Podcast 669: Discussie over God of War Ragnarok-recensie
  • IGN UK Podcast: The Elden Ring Special (eindelijk)
  • IGN UK Podcast #668: Vaarwel Beef Boy Joe

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.