Hier is een handleiding voor het toevoegen van 3D-avatars op Instagram-rollen

0

Instagram, een platform voor het delen van foto’s in eigendom van Meta, heeft 3D-avatars geïntroduceerd voor de Instagram-applicatie. Dit betekent dat Instagram-gebruikers nu ook Avatars met Reels kunnen delen. Bovendien hebben gebruikers ook de mogelijkheid om hun 3D-avatars te personaliseren. Hier is een gids over Instagram-gebruikers die Reels kunnen delen met Avatars:

STAP 1. Open de Instagram-app op een smartphone.

STAP 2. Veeg nu naar links en ga naar het tabblad Reels.

STAP 3. Neem bovendien uw reel op en tik tijdens het bewerken op de knop Stickers rechtsboven.

STAP 4. Tik op de Avatar-optie en selecteer de Avatar-reactie die je aan je Reel wilt toevoegen.

STAP5. Tik na het bewerken van de Reel op de knop Volgende.

STAP6. Voer alle benodigde gegevens in, inclusief bijschriften en tag mensen als je wilt. Druk vervolgens op de knop Delen.

Ondertussen voegt Meta, eigendom van Mark Zuckerberg, nieuwe tools toe om tieners en hun privacy op Instagram en Facebook te beschermen. Via een blogpost kondigde het bedrijf aan dat het nieuwe standaardinstellingen voor privacy voor tieners introduceert. Deze omvatten privacyfilters zoals wie hun vriendenlijst kan zien, wie de mensen, pagina’s en lijsten die ze volgen kan zien, wie berichten kan zien waarin ze zijn getagd op hun profiel en meer.

Voor Facebook- en Instagram-gebruikers die jonger zijn dan 16 jaar (18 in bepaalde landen), zullen ze standaard naar meer privé-instellingen gaan wanneer ze lid worden van Facebook.

Om de verspreiding van intieme foto’s van tieners tegen te gaan, zei Facebook dat het samenwerkt met het National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC) om een ​​wereldwijd platform te bouwen voor tieners die zich zorgen maken dat intieme foto’s die ze hebben gemaakt op openbare online platforms kunnen worden gedeeld zonder hun toestemming. toestemming. Het platform, zegt Facebook, zal helpen voorkomen dat de intieme foto’s van een tiener online worden geplaatst en kan worden gebruikt door andere bedrijven in de technische industrie.

Vang al het technologienieuws en updates op Live Mint. Download de Mint News-app voor dagelijkse marktupdates en live zakelijk nieuws.

Meer of minder

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.