Het standbeeld van dr. Ambedkar onthuld in het douanekantoor van Chennai

0

Sinds 2015 wordt 26 november gevierd als Dag van de Grondwet
Afbeeldingsbron: PTI Sinds 2015 wordt 26 november gevierd als Dag van de Grondwet om de goedkeuring van de Grondwet door de Grondwetgevende Vergadering in 1949 te herdenken. Eerder werd de dag gevierd als Dag van de Wet.

Een levensgroot standbeeld van Dr. BR Ambedkar werd hier zaterdag door een topambtenaar onthuld op de Custom House-campus als onderdeel van de viering van de Dag van de Grondwet.

Chief Commissioner of Customs, Chennai Zone, MVS Choudary onthulde het standbeeld en hij en Principal Commissioner of Customs (Chennai General Commissionerate), G Ravindranath, spraken over de meest opvallende kenmerken van de grondwet, aldus een persbericht.

De viering werd gekenmerkt door de enthousiaste deelname van het douanepersoneel en er werden bloemenhulde gebracht aan de architect van de grondwet, dr. Ambedkar, aldus het persbericht. Sinds 2015 wordt 26 november gevierd als Dag van de Grondwet om de goedkeuring van de Grondwet door de Grondwetgevende Vergadering in 1949 te herdenken. Eerder werd de dag gevierd als Dag van de Wet.

LEES OOK | Delhi vervangt woord ‘Harijan’ door ‘Dr Ambedkar’ in namen van koloniën en straten

Laatste India-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.