Fitnesswaarschuwing! Milind Soman blinkt uit in pull-ups; ken de voordelen voor de gezondheid

0

Milinde Soman
Afbeeldingsbron: INSTAGRAM/MILIND SOMAN Milinde Soman

Gezond blijven is een levensstijl en Milind Soman neemt het serieus. De fitnessliefhebber, die ook een supermodel en een tv-persoonlijkheid is, draagt ​​meerdere petten als het gaat om gezond en fit blijven. De acteur heeft hard gewerkt om een ​​onverschrokken lichaam te krijgen en regeert de industrie met zijn gebeitelde sixpack-buikspieren. Milind Soman zorgt ervoor dat je fitnessdoelen verslaat als een professional. Hij staat samen met zijn vrouw Ankita Konwar, die een gecertificeerde yogatrainer is, bekend om het stellen van fitnessdoelen voor koppels. Nu maakte Milind ons weekend geweldig met een korte video waarin hij zelf pull-ups deed voor zijn ochtendtraining.

Milind Soman, die altijd de krantenkoppen haalt met zijn perfect gespierde lichaam en strikte fitnessregime, begon zijn weekend op een fitnesshigh met 15 pull-ups. Met de video deelde Milind ook tips over hoe je de fitnessdoelen kunt benaderen – “15 pull-ups. Genoeg voor vandaag! De meeste mensen denken dat het nodig is om uren te trainen voor elke vorm van fitness, maar feit is dat je duidelijk moet zijn over je doel, en doe dan alleen wat nodig is, om te zijn zoals je wilt zijn. Dus voor mij is 15-20 minuten van verschillende bewegingen, elke dag, meer dan genoeg.”

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van pull-ups?

Pull-ups hebben meerdere gezondheidsvoordelen. Het is een krachttrainingsoefening voor het bovenlichaam. Om het uit te voeren, begin je door aan een optrekstang te hangen met je handpalmen van je af gericht en je lichaam volledig uitgestrekt. Vervolgens trek je jezelf omhoog totdat je kin boven de stang is. Een intense routine van pull-ups helpt bij het vergroten van de lichaamskracht.

Een uitkering

  • Versterk de rugspieren
  • Verbeter de algehele lichaamskracht en conditie
  • Verbeter de lichamelijke gezondheid
  • Versterk de arm- en schouderspieren
  • Verbeter de geestelijke gezondheid

LEES OOK: Donkere kringen onder de ogen: oorzaken, behandeling en effectieve huismiddeltjes om er vanaf te komen

Lees meer Lifestyle-nieuws

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.