FIFA 23 World Cup-modus wordt gelanceerd op 9 november, met live wedstrijden, toernooien, nieuwe wedstrijddagervaring

0

FIFA 23’s gratis World Cup-modus is bijna hier. In een diepe trailer onthulde EA Sports de nieuwste inhoud met kampioenschapsthema voor haar jaarlijkse voetbalsimulatiespel, ter gelegenheid van de viering van de komende FIFA Qatar World Cup 2022. De gratis DLC ontgrendelt nieuwe filmpjes, een volledig seizoen met Ultimate Team-content, single- en online multiplayer-toernooien en een FIFA World Cup Live-modus, waarmee je realtime wedstrijden kunt spelen. De World Cup-modus van FIFA 23 gaat live op 9 november op pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X.

FIFA 23 World Cup: spelmodi

EA Sports voegt een gloednieuw segment toe aan FIFA 23, met een WK-thema-interface, waarin je kunt kiezen tussen verschillende spelmodi. Je hebt de standaard 1v1-aftrapwedstrijd, die lokaal kan worden gespeeld met vrienden of de AI. Of je kunt het spannender maken met een knock-outronde waarin je een team kiest en een eenmalige FIFA World Cup-wedstrijd speelt. Dit strekt zich uit tot de toernooimodus, waar je kiest uit 32 gekwalificeerde teams en probeert ze naar de overwinning te leiden, offline of in het online seizoensachtige segment.

FIFA 23 Review: nauwelijks zelfs proberen

Je kunt natuurlijk ook aangepaste toernooien maken, waarmee spelers teams kunnen toevoegen die zich niet hebben gekwalificeerd en hun glorie in kaart kunnen brengen. De nieuwe FIFA 23 World Cup-modus brengt ook een nieuwe update van de wedstrijddagervaring met speciale tussenfilmpjes, stadionkleding en twee stadions, waaronder de locatie voor de finale: het Lusail Stadium.

FIFA 23 Wereldbeker: Live

Vanaf 21 november maakt deze modus verbinding met real-time WK-wedstrijden, waardoor spelers het toernooi kunnen volgen als resultaten, wedstrijden, statistieken en opstellingen – die allemaal aan het einde van elke wedstrijddag worden bijgewerkt. De modus is verdeeld in drie delen: ‘Featured Quickplay’ maakt een eenmalige wedstrijd tegen lokale vrienden of AI mogelijk, terwijl ‘Online Quickplay’ je tegen eerdere, huidige of aanstaande wedstrijden tegen een online vriend plaatst.

Dan is er de ‘Jouw FIFA Wereldbeker’-modus, waarin staat dat je “de FIFA Wereldbeker-voortgang van een team kunt erven in de Toernooimodus en je eigen geschiedenis kunt schrijven.” Zie het als een “live” toernooimodus, waar je in een wedstrijd kunt springen en het verloop van het toernooi kunt veranderen. Als je favoriete land vroegtijdig wordt uitgeschakeld, kun je teruggaan en de uitkomst herschrijven om zelf te beslissen wie uiteindelijk de trofee in de wacht sleept.

FIFA 23 Wereldbeker: Ultimate Team

Voorafgaand aan de lancering beloofde EA Sports enkele WK-thema-veranderingen voor zijn Ultimate Team-segment. In tegenstelling tot eerdere afleveringen, waar het WK een op zichzelf staande modus was in FUT, zal FIFA 23 de ervaring verweven, te beginnen met tijdelijke items waarmee je geüpgradede spelers van het door jou gekozen land naar de club kunt ruilen. De Belgische doelman Thibaut Courtois, met betere statistieken dan zijn standaard Real Madrid-kaart, kan bijvoorbeeld worden toegevoegd aan je FUT-seizoensselectie.

Bovendien zullen Heroes en Icons, die vroeger WK-legendes van hun land waren, beschikbaar zijn, naast kits, decoraties en andere cosmetica. In augustus onthulde FIFA 23 nieuwe Ultimate Team Heroes-kaarten, met 21 iconische voetballers van over de hele wereld opnieuw vormgegeven als Marvel-personages. De line-up bevat gepensioneerde legendes, namelijk de Koreaanse middenvelder Park Ji-Sung als Tigerheart, de Portugese verdediger Ricardo Carvalho als The Anticipator, ex-Juventus-middenvelder Claudio Marchisio als Il Principino en meer.

FIFA 23 is nu beschikbaar op alle grote platforms: pc, PS4, PS5, Xbox One en Xbox Series S/X. De World Cup-modus komt op 9 november uit, maar zal niet beschikbaar zijn op de Nintendo Switch omdat FIFA 23 daar is gedegradeerd tot “Legacy Edition”.


Affiliate-links kunnen automatisch worden gegenereerd – zie onze ethische verklaring voor details.

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.