Elon Musk is voorstander van de factcheckfunctie op Twitter die hem corrigeert

0

Terwijl Elon Musk snel werkt om Twitter Inc. opnieuw vorm te geven en zijn visie te realiseren voor een platform dat meer gericht is op vrijheid van meningsuiting, wint één functie aan bekendheid: Community Notes.


Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.