Deus Ex Go, Hitman Sniper en andere voormalige Square Enix Montreal-games gaan stoppen

0

Het bedrijf dat voorheen bekend stond als Square Enix Montreal, Studio Onoma, heeft aangekondigd dat het verschillende games uit de App Store en Google Play Store zal verwijderen, waaronder Deus Ex Go, Hitman Sniper: The Shadows, Arena Battle Champions en Space Invaders: Hidden Heroes .

De games worden op 1 december uit de winkels verwijderd en spelers hebben na 4 januari 2023 geen toegang meer tot de games. In-game aankopen zijn ook onmiddellijk opgeschort, maar spelers kunnen nog steeds in-game aankopen gebruiken die ze al hebben gekocht. Als ze echter ongebruikt blijven, worden ze niet terugbetaald.

Eerder deze maand werd gemeld dat het moederbedrijf van Onoma, Embracer Group, de studio zou sluiten en dat het personeel zou worden overgeplaatst naar Eidos Montreal. Onoma was voorheen bekend als Square Enix Montreal en werd in mei gekocht door Embracer Group, samen met de rest van de westernstudio’s van Square Enix.

Het werd echter pas vorige maand omgedoopt tot Onoma, waardoor de sluiting van de studio des te raadselachtiger lijkt. Onoma is vooral bekend om zijn mobiele games van populaire franchises zoals Deus Ex en Tomb Raider, waaruit titels voortkwamen zoals Deus Ex Go en Lara Croft Go, waarvan de eerste in januari stopt.

Naar verluidt helpt Eidos Montreal Microsoft met de Fable-franchise. Dit zou geen grote verrassing zijn gezien het feit dat Crystal Dynamics, een andere studio die Embracer Group kocht van square Enix, The Initiative helpt met Perfect Dark.

George Yang is een freelance schrijver voor IGN. Hij schrijft sinds 2019 over de branche en heeft met andere publicaties gewerkt, zoals Insider, Kotaku, NPR en Variety.

Als hij niet over videogames schrijft, speelt George videogames. Wat een verrassing! Je kunt hem volgen op Twitter @Yinyangfooey

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.