De uitstekende Black Friday-prijs van Elden Ring is nog steeds van kracht

0

Een ongelooflijke Black Friday-humdinger is zojuist gedropt. We zijn net op zoek geweest naar enkele van onze favoriete deals in de aanloop naar de grote dag en kwamen een absoluut gigantisch aanbod tegen. Je kunt een exemplaar van de sensationele Elden Ring bemachtigen voor slechts $ 35 van de mensen bij Walmart.

Het is zeer onwaarschijnlijk dat we zullen zwijgen over deze deal nu we hem hebben gevonden. Mis de kans niet om een ​​exemplaar van deze geweldige titel in handen te krijgen. Bekijk voor meer gamingkortingen onze volledige samenvatting van de beste PS5-, Xbox- en Switch Black Friday-deals op dit moment.

Black Friday: enorme korting op Elden Ring bij Walmart

Als je hebt gewacht op een excuus om een ​​exemplaar van Elden Ring te bemachtigen, dan is dit je kans. Evenzo, als je niet zeker weet of je de game wel of niet moet spelen, dan is dit nu ook je kans. Elden Ring is een game-of-the-year-kandidaat en heeft zojuist een aantal Golden Joystick Awards gewonnen, dit is echt geen deal die je wilt laten liggen.

We hebben Elden Ring een 10/10 Masterpiece toegekend in onze recensie en met een goede reden. De game maakt de hype zeker waar en we zijn niet de enige critici die lovend zijn.

Als dit je eerste Soulsborne-game is en je daarbij wat hulp nodig hebt, bekijk dan onze gids met alles wat je ooit zou kunnen hopen te weten over Elden Ring, inclusief verzamellocaties, baasstrategieën en meer. IGN’s Elden Ring Wiki bevat ook een enorme hoeveelheid nuttige informatie voor vroege, midden- en late games.

Elden Ring blijft zich sinds de lancering bewijzen als een soort cultureel fenomeen. Er zijn modders toegevoegd aan Star Wars-mods, terwijl anderen inventieve nieuwe manieren hebben gevonden om het spel te verslaan. De ene speler heeft de Fisher-Price-speelgoedcontroller aan de praat gekregen, terwijl een andere een VR-versie van Elden Ring heeft gemaakt.

De beste Black Friday-verkopen en -deals

Read original article here

Ontkenning van verantwoordelijkheid! Palaunow is een automatische aggregator rond de wereldwijde media. Alle inhoud is gratis beschikbaar op internet. We hebben het zojuist op één platform ondergebracht, alleen voor educatieve doeleinden. In elke inhoud wordt de hyperlink naar de primaire bron gespecificeerd. Alle handelsmerken behoren toe aan hun rechtmatige eigenaars, al het materiaal aan hun auteurs. Als u de eigenaar van de inhoud bent en niet wilt dat wij uw materiaal op onze website publiceren, neem dan contact met ons op via e-mail – abuse@Palaunow.com. De inhoud wordt binnen 24 uur verwijderd.

Leave A Reply

Your email address will not be published.